Με 1-0 κέρδισε η Κηφισιά τους Τράχωνες Αλίμου
Αθλητισμός

Με 1-0 κέρδισε η Κηφισιά τους Τράχωνες Αλίμου

Νέα νίκη για το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου με 1-0 επί των Τραχώνων. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Γεράσιμος Χαϊκάλης στο 85′.

Ο coach Παπασπύρου, στην αρχική εντεκάδα για το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής, παρέταξε τον Γουμάγια κάτω από τα δοκάρια, με αμυντική τετράδα τους Γκίκα, Γεωργίου, Μουσταφίδη και Έσλερ. Στη μεσαία γραμμή ως αμυντικά χαφ οι Τεγούσης – Καραδέμητρος και στις γραμμές οι Παληαρούτας και Μιχαλόπουλος. Λίγο πιο μπροστά σε ρόλο οργανωτή ο Γκέζος και μοναδικός προωθημένος ο Χαϊκάλης.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ομάδα, η αναμέτρηση ξεκίνησε χωρίς καλό ρυθμό, αλλά με πολύ μεγάλα ποσοστά κατοχής για την Κηφισιά. Σταδιακά και όσο περνούσε η ώρα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ανέβαζαν την απόδοσή τους, με αποκορύφωμα τη φάση του Έσλερ στο 19′, που με διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή τράνταξε το δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα, με το σκορ να παραμένει στο 0-0.

Με την έναρξη της επανάληψης το έργο των παιχτών της Κηφισιάς παρέμενε δύσκολο, καθώς ο Άλιμος υποχωρούσε όλο και περισσότερο στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να κλείνει όλους τους χώρους της άμυνάς του. Ο χρόνος κυλούσε, αλλά οι Κηφισιώτες είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους και καλή κυκλοφορία μπάλας, με αποτέλεσμα στη φάση του 85′ να έρθει το πολυπόθητο γκολ και η λύτρωση. Ο Βέρμπης που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς στη θέση του τραυματία Παληαρούτα (61′) βρέθηκε έξω από την περιοχή και με μια έξυπνη πάσα έβγαλε τετ-α-τετ τον Χαϊκαλη που δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει απέναντι στον πορτιέρο των φιλοξενούμενων, κάνοντας το 1-0 που παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας αυτό απέναντι στο Φωστήρα στο γήπεδο του Ταύρου.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

KΗΦΙΣΙΑ (Δημήτρης Παπασπύρου): Γουμάγιας, Γκίκας, Έσλερ, Τεγούσης, Μουσταφίδης, Γεωργίου, Μιχαλόπουλος (84′ Οσμανάι), Καραδέμητρος, Παληαρούτας (58′ Βέρμπης), Γκέζος (68′ Παναγιωτόπουλος), Χαϊκάλης

ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Ζήκος Ζήσης): Αμουτζάκης, Κόπελας, Αφράτης (81′ Νούλας), Πέττας, Νταϊφώτης, Σαμιώτης, Χρήστου (86′ Μανωλιάς), Καραγιάννης, Σάμιος, Καζαντζής, Γοργάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet