Μια νίκη και μια ήττα στα φιλικά για την ΑΕΝΚ
Αθλητισμός

Μια νίκη και μια ήττα στα φιλικά για την ΑΕΝΚ

Μια νίκη και μια ήττα, αλλά πολύ καλές εντυπώσεις, ήταν ο απολογισμός των φιλικών παιχνιδιών που έδωσε η Κηφισιά το διήμερο της Μ. Πέμπτης και της Μ. Παρασκευής, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΝΚ αν και αγωνίστηκε με πολλές και σημαντικές είχε πολύ καλή εικόνα, τόσο στη νίκη επί του Ρεθύμνου με 71-65 στο Ζηρίνειο όσο και στην ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 84-76. Μάλιστα στο παιχνίδι με τον δικέφαλο, απέναντι σε μια από τις πιο ισχυρές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου προηγήθηκαν στο ημίχρονο 46-38 και κρατούσαν το προβάδισμα μέχρι το 36ο λεπτό του αγώνα.

Ο τεχνικός της Κηφισιάς αν και δεν είχε στη διάθεση του σε κανένα από τα δυο παιχνίδια τους τραυματίες Λιακόπουλο, Βασιλόπουλο, Μαυροειδή, Ντούβνιακ και Μενουδάκο, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας και κυρίως από το πάθος, την ενέργεια και την αγωνιστικότητα την οποία έβγαλαν στο παρκέ οι παίκτες που αγωνίστηκαν, στοιχεία που φυσικά τον κάνουν να αισιοδοξεί για την παρουσία της ομάδας στα ματς της Basket League ΣΚΡΑΤΣ που απομένουν μέχρι το φινάλε.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στο Ρέθυμνο και την ΑΕΚ είναι οι Σάιλας, Ψαθάς, Πεσάκοβιτς, Μπάρλος, Μελισσαράτος, Πόποβιτς, Ντέιβις και Κόβινγκτον.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου παραχώρησε διήμερο ρεπό στους παίκτες της ομάδας που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα του Πάσχα 13 Απριλίου 2015.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet