Νέες δραστηριότητες στο Αθλητικό & Πολιτιστικό Καλοκαίρι
Αθλητισμός

Νέες δραστηριότητες στο Αθλητικό & Πολιτιστικό Καλοκαίρι

Συνεχίζεται η άθληση, η μάθηση, το παιχνίδι και η διασκέδαση στο Αθλητικό- Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2015 του Δήμου Κηφισιάς.

Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν ανά εβδομάδα, απολαμβάνοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Το πρόγραμμα έχει εμπλουτιστεί με βασικές τεχνικές σε μια ευρεία γκάμα αθλημάτων, όπως  Judo, Καράτε και Ξιφασκία, προκειμένου οι μικροί αθλητές να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο τους αλλά και να  ανακαλύψουν τα ταλέντα και τις κλίσεις τους, υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων εκπαιδευτικών.

Στο πρόγραμμα υπάρχουν επίσης δραστηριότητες όπως Κολύμβηση, Κλασικός Αθλητισμός, Ενόργανη και Ρυθμική Γυμναστική, Μπάσκετ, Χάντμπολ, Ποδόσφαιρο, Βόλεϊ, Τέννις, Παραδοσιακοί- Μοντέρνοι χοροί, Θεατρικό παιχνίδι, Παραδοσιακοί χοροί, Ζωγραφική, Χειροτεχνίες κ.τλ.

Να σημειώσουμε ότι στο πρόγραμμα συμμετέχουν περίπου 300 παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών και φιλοξενούνται στις δημοτικές εγκαταστάσεις του Δήμου Κηφισιάς στο «Ζηρίνειο» Δημοτικό Στάδιο και στο Κολυμβητήριο «ΔΑΚ Πολιτεία».

Το «Αθλητικό και Πολιτιστικό Καλοκαίρι» διανύει την 6η εβδομάδα του και παράλληλα περιμένει τα παιδιά και στις δύο εβδομάδες της δεύτερης περιόδου, λίγο πριν ανοίξουν τα Σχολεία.

  • 7η εβδομάδα 24/8/2015 – 28/8/2015
  • 8η εβδομάδα 31/8/2015 – 4/9/2015

Κόστος Προγράμματος

  • 45€ την εβδομάδα για δημότες Κηφισιάς (2ο παιδί 35€, 3ο παιδί 25€, 4ο παιδί ΔΩΡΕΑΝ)
  • 55€ την εβδομάδα για μη δημότες (2ο παιδί 45€, 3ο παιδί 35€, 4ο παιδί 25€)
  • Άνεργοι και οι δύο γονείς δημότες: ΔΩΡΕΑΝ
  • Άνεργος ο ένας γονέας δημότης: 1ο & 2ο παιδί 25€, 3ο παιδί ΔΩΡΕΑΝ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet