Νίκη κορυφής για τις Γυναίκες του ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες
Αθλητισμός

Νίκη κορυφής για τις Γυναίκες του ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες

Με το καλύτερο τρόπο, τη μεγάλη νίκη της Γυναικείας ομάδας βόλεϊ, έκλεισε το μέτριο, από άποψη βαθμολογικής συγκομιδής, τριήμερο 5-7 Δεκεμβρίου 2015 για τον ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες.

Η Γυναικεία ομάδα επικράτησε εντός έδρας του Γ.Σ. Κερατέας με 3-1 (25-21, 25-22, 23-25, 28-26). Η ομάδα απέδωσε εξαιρετικά στα 2 πρώτα σετ, καταφέρνοντας να περιορίσει τα ατού της αντιπάλου της και να προηγηθεί με 2-0. Στη συνέχεια όμως η ομάδα φάνηκε να χάνει τον προσανατολισμό της. Μετά τον τραυματισμό της διεθνούς άσου της αντιπάλου Π. Καραγκούνη, η έλλειψη συγκέντρωσης εκ μέρους μας, αλλά και το πάθος που έβγαλαν οι αθλήτριες της Κερατέας είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια του 3ου σετ. Το 4ο σετ παίχτηκε στο πόντο μέχρι το τέλος, αλλά πιο ψύχραιμες οι Αμαζόνες κατάφεραν τελικά με δυσκολία να επικρατήσουν.

“Η Γυναικεία ομάδα του Συλλόγου πλέον απολαμβάνει τη κορυφή της βαθμολογίας στο Α΄ όμιλο της Β΄ Εθνικής, μετά από πολλά χρόνια, αλλά το πρωτάθλημα είναι ακόμα στην αρχή του και όπως απέδειξε και η περσινή χρονιά, κρύβονται πολλές παγίδες στη συνέχεια, που απαιτείται να τις αποφύγουμε ανώδυνα, παραμένοντας προσηλωμένοι στον στόχο μας”, αναφέρεται στην ιστοσελίδα του ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Οι Κορασίδες-1 ηττήθηκαν εκτός έδρας από την Α.Ε. Αμπελοκήπων με 3-0 (33-31, 25-17, 25-15). Με αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών, η ομάδα πάλεψε στο 1ο σετ, του οποίου και η απώλεια ήταν κομβική για τη συνέχεια. Επηρεασμένες πλέον ψυχολογικά οι αθλήτριε του Συλλόγου δεν μπόρεσαν να απειλήσουν στα εναπομείναντα 2 σετ και υπέστησαν τη δεύτερη ήττα τους.

Οι Κορασίδες-2 κέρδισαν εντός έδρας την Α.Ε. Γκράβας με 3-0 (25-23, 25-9, 25-17). Η ομάδα δεν απέδωσε σύμφωνα με τις δυνατότητές της, με εξαίρεση το 2ο σετ, αλλά δείχνοντας αγωνιστικό χαρακτήρα κατάφερε να παραμείνει στη 2η θέση του ομίλου τους.

Οι Κορασίδες-3 ηττήθηκαν εντός έδρας από τον ΣΦΑ Μελισσίων “Ο Φοίβος” με 1-3 (11-25, 16-25, 25-21, 12-25). Οι Αμαζόνες απέδωσαν ικανοποιητικά κατά διαστήματα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την αγωνιστική τους πρόοδο, απέναντι σε ένα ιδιαίτερα ισχυρό αντίπαλο.

Στο πλαίσιο του Κυπέλλου Γυναικών, οι Αμαζόνες φιλοξενούν σήμερα Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015, στις 21:30, στην έδρα τους την ιστορική ομάδα του ΖΑΟΝ, που αγωνίζεται στην Α2. “Είναι ένας αγώνας γιορτή για τον Σύλλογό μας, που πρέπει να τη μοιρασθεί με τον κόσμο του” αναφέρει η ιστοσελίδα του ΑΟΝΝΝΕ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet