Ν. Κηφισιά: Στην 1η κατηγορία οι έφηβοι
Αθλητισμός

Ν. Κηφισιά: Στην 1η κατηγορία οι έφηβοι

Την άνοδο στην 1η κατηγορία πανηγυρίζει η ομάδα εφήβων της Νέας Κηφισιάς, η οποία στον τρίτο και τελευταίο μπαράζ ανόδου επικράτησε του Αετού Αγίου Παντελεήμονα με 56-45. Τα παιδιά του Κώστα Ιωαννάτου έκαναν πραγματική κατάθεση ψυχής στο παρκέ του γηπέδου των Μελισσίων και με ηγέτη και σκόρερ τον διεθνή με την εθνική εφήβων Γιαννούλη Χατζηνικόλα έφτασαν πιο εύκολα απ΄ όσο δείχνει το τελικό σκορ στη νίκη.

Ο Γιαννούλης έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο, τελειώνοντας το παιχνίδι με τριπλ νταμπλ, καθώς σημείωσε 16 πόντους, μοίρασε 12 ασίστ, μάζεψε 13 ριμπάουντ ενώ είχε ακόμα 5 κλεψίματα και 3 κοψίματα.

Οι έφηβοι της ΑΕΝΚ επέβαλαν από το ξεκίνημα του παιχνιδιού τον ρυθμό τους και υποχρέωσαν τα παιδιά του Αετού να κυνηγούν στο σκορ σε όλο το παιχνίδι. Με εξαίρεση το τρίτο δεκάλεπτο όπου η ομάδα του Αγίου Παντελεήμονα, εκμεταλλευόμενη το νεκρό διάστημα της Κηφισιάς, μείωσε στους δύο πόντους, η διαφορά διατηρήθηκε σταθερά σε διψήφιο αριθμό.

Ουσιαστικά για τον Ιωαννάτο και τους παίκτες του το καθοριστικό και δυσκολότερο παιχνίδι ήταν αυτό της περασμένης εβδομάδας με την ΑΕΚ . Ξεπερνώντας λοιπόν όλα τα εμπόδια που συνάντησαν οι έφηβοι της Κηφισιάς, δουλεύοντας σκληρά και μεθοδικά όλη τη χρονιά, ανέβηκαν στην 1η κατηγορία και έδειξαν ότι βρίσκονται στα χνάρια της ανδρικής ομάδας. Παρόντες στο γήπεδο προκειμένου να στηρίξουν από κοντά τα παιδιά του εφηβικού οι παίκτες της ανδρικής ομάδας Δημήτρης Μενουδάκος, Γιάννης Ψαθάς, Σάσα Βασίλιεβιτς και Τόνι Κρόκερ.

Η σύνθεση και οι πόντοι της Νέας Κηφισιάς στον αγώνα με τον Αετό:

Α.Ε Νέας Κηφισιάς (Ιωαννάτος): Α. Χατζηνικόλας 22 (1ασ. , 11ριμπ, 1κοψ., 3κλεψ), Γ. Χατζηνικόλας 16 (12ασ, 13ριμπ, 3κοψ, 5κλεψ), Γ. Πρωτόπαπας 8 ( 1ασ, 1ριμπ, 1κλεψ), Π.Μαγουλάς 6 ( 2ασ, 7ριμπ, 1κοψ, 2κλεψ) Π. Γιαννάκης 2, Κ. Καφρίτσας 2, Μ. Κούτσιος, Ξυπνητός, Τσάκος, Αλετράς, Γιαννακόπουλος, Μανούσος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet