Ξέρουν απ΄ ανηφοριές… στη Νέα Κηφισιά
Αθλητισμός

Ξέρουν απ΄ ανηφοριές… στη Νέα Κηφισιά

«Εκεί στη Νέα Κηφισιά ξέρουν από δυσκολίες και δεν το βάζουν εύκολα κάτω», όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΑΕΝΚ αναφορικά με τη διεξαγωγή του 8ου ποδηλατικού γύρου Νέας Κηφισιάς. Ούτε τα οργανωτικά προβλήματα (τα οποία οι άνθρωποι της ΑΕΝΚ τα αντιμετώπισαν με άψογο τρόπο), ούτε ο άσχημος καιρός εμπόδισαν τους ποδηλάτες να απολαύσουν μια υπέροχη ποδηλατοβόλτα 7 χιλιομέτρων στους δρόμους της Νέας Κηφισιάς. Kαι οι περισσότεροι ήταν παιδιά. Κι αυτό είναι ακόμα πιο ενθαρρυντικό.

Με την εκδήλωση αυτή η ΑΕΝΚ ανέδειξε το περιεχόμενο των συνθημάτων της: Βάζουμε το ποδήλατο στη ζωή μας – Διεκδικούμε ποδηλατόδρομους στη Νέα Κηφισιά. Ο 8ος ποδηλατικός γύρος της Νέας Κηφισιάς διοργανώθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών «1994 – 2014: 20 χρόνια ΑΕΝΚ» και έγινε την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 10:30, με αφετηρία και τερματισμό το 8ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς. Χορηγός της εκδήλωσης ήταν το κατάστημα ποδηλάτων KIFISSIA BIKE (Κηφισίας 306 και Κρήτης 11- 210 6232002).

Στο τέλος κληρώθηκαν δωρεάν πλούσια δώρα για τους συμμετέχοντες στον ποδηλατικό. Επιπλέον έγινε και λαχειοφόρος αγορά για την οικονομική ενίσχυση της ΑΕΝΚ. Ανάμεσα στα δώρα ήταν ποδήλατα, στολές παικτών της Ανδρικής ομάδας μπάσκετ, που αγωνίζεται από πέρυσι στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Α1, καθώς και εισιτήρια διαρκείας για τα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΝΚ στο «Ζηρίνειο».

Ο 8ος ποδηλατικός γύρος Νέας Κηφισιάς δεν είχε αγωνιστικό χαρακτήρα. Ήταν μια χαλαρή ποδηλατοβόλτα για όλους γι΄ αυτό απονεμήθηκαν μόνο δύο έπαθλα. Ένα για τον μικρότερο σε ηλικία αθλητή και ένα για τον μεγαλύτερο. Τα ονόματα είναι: Όλγα Σμπιλίρη – 3 χρόνων και Γιάννης Αγγελόπουλος – 64 χρόνων. Η ΑΕΝΚ συγχαίρει, σε ανακοίνωσή της, όλους τους ποδηλάτες και τους καλεί να συμπαρασταθούν στον Σύλλογο με κάθε τρόπο, για να πραγματοποιηθούν ευκολότερα οι στόχοι του.

Στην εκδήλωση παρευρέθη και ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, που στον χαιρετισμό του είπε, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΕΝΚ, κολακευτικά λόγια για την πολύπλευρη δραστηριότητα της ΑΕΝΚ και υποσχέθηκε να μεριμνήσει για την κατασκευή των απαραίτητων αθλητικών χώρων και ποδηλατοδρόμων στην περιοχή. Στο τέλος απένειμε και το έπαθλο στη μικρή Όλγα. Επίσης παραβρέθηκε και ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού «Δ. Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, που έδωσε και το σύνθημα της εκκίνησης του ποδηλατικού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΝΚ ευχαριστεί, στην ανακοίνωσή της, όσους βοήθησαν για την ασφαλή διεξαγωγή του 8ου ποδηλατικού γύρου. Ιδιαίτερα ευχαριστεί το ποδηλατικό φόρουμ northbike.gr και την Τροχαία Κηφισιάς. Επίσης ευχαριστεί και όλους, όσους βοήθησαν τον Σύλλογο κατά τη διάρκεια της 20χρονης παρουσίας του στην αθλητική και κοινωνική ζωή της πόλης της Κηφισιάς.

Τέλος η ΑΕΝΚ ανακοινώνει ακόμα μία ακόμη δράση για τον εορτασμό των 20 χρόνων της, ότι προκήρυξε διαγωνισμό ζωγραφικής – σκίτσου καθώς και λογοτεχνικού κειμένου (πεζό ή ποίημα) με γενικό θέμα το ίδιο το σύνθημά της: «Αθλητισμός – Πολιτισμός – Περιβάλλον». Όλα τα έργα θα πρέπει να παραδοθούν στην επιτροπή μέχρι 20 Ιανουαρίου 2015. Η έκθεση των έργων και η βράβευση θα γίνει σε ειδική τελετή προς το τέλος Ιανουαρίου 2015. Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις σχετικά με το θέμα και θα ενημερωθούν όλα τα σχολεία του Δήμου Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet