Ξεκινούν προετοιμασία οι Γυναίκες και οι Νεάνιδες της ΑΕΝΚ
Αθλητισμός

Ξεκινούν προετοιμασία οι Γυναίκες και οι Νεάνιδες της ΑΕΝΚ

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017 και ώρα 7.00 μ.μ., στο κλειστό «Δ. Βικέλας» του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς, ξεκινάει η προετοιμασία των Γυναικών και των Νεανίδων της ΑΕΝΚ, όπως μας ενημερώνει ο σύλλογος της Κηφισιάς.

Οι Γυναίκες θα παίξουν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ, θέλουν να είναι ανταγωνιστικές και θα διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό. Οι Νεάνιδες συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Νεανίδων της Αθήνας και θα προσπαθήσουν να παραμείνουν μια από τις καλύτερες ομάδες.

Οι προπονήσεις Γυναικών και Νεανίδων θα είναι και πάλι κοινές, στο πλαίσιο πάντα της συνεχούς προσπάθειας για ανανέωση και της προώθησης νεαρών αθλητριών (Νεανίδων και Κορασίδων). Η σύνθεση της ομάδας παραμένει σχεδόν η ίδια, με εξαίρεση την προσθήκη της Ανθής Χαϊνά και της αποχώρησης της Ιωάννας Κελλάρη.

Η Ανθή Χαϊνά θα ενισχύσει την ομάδα στις θέσεις 1 και 2, είναι έμπειρη και βασικό στέλεχος της Εθνικής Κωφών (Πρωταθλήτρια Ευρώπης και χρυσό μετάλλιο στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες αυτής της κατηγορίας). Επίσης, επέστρεψαν οι νεάνιδες Τότση Ανδομάχη και Γιαχνή Ελένη και αποχώρησαν οι κορασίδες Σακελλαρίου ΟλυμπίαΤριανταφύλλου Τζωρτζίνα, καθώς και η Σκορδάκη Νίκη από τις Νεάνιδες.

Οι υπόλοιπες αθλήτριες από τις Γυναίκες είναι: Μολφέτα Νίκη, Γαργαρέτα Άντζυ, Κασνέστη Βάσια, Καίσαρη Αναστασία, Τσουκαλά Χριστίνα, Τσουκαλά Αναστασία, Πολίτη Ζωή, Καζαντζίογλου Βιργινία…. από τις Νεάνιδες : Παπακωνσταντίνου Βαρβάρα, Ανεζύρη Κέλλυ, Μουστάκα Ζωή, Θωμά Ευαγγελία…. κι από τις Κορασίδες η Καστρινάκη Σοφία.

Προπονήτρια είναι η Ζοζεφίνα Κατρά, με βοηθό προπονητή τον Ανδρέα Ματθαίο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet