Οικογενειακό δείπνο για την ομάδα μπάσκετ του Πανερυθραϊκού
Αθλητισμός

Οικογενειακό δείπνο για την ομάδα μπάσκετ του Πανερυθραϊκού

Στην οικογενειακή ταβέρνα της Κωνσταντίνας Λέπουρη, «όπως ακριβώς αρμόζει, δηλαδή, σε μία ομάδα-“οικογένεια” σαν τον Πανερυθραϊκό», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση,  παρέθεσε η διοικούσα επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ το καθιερωμένο δείπνο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, προς τους παίκτες και τους προπονητές.

Η ομάδα είχε την ευκαιρία να ζήσει μερικές ώρες ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης, προκειμένου να ξεφύγει λίγο από την καθημερινότητα της προετοιμασίας, εν όψει της πρεμιέρας, που θα βρει τον Πανερυθραϊκό αντιμέτωπο με τον πανίσχυρο Ιωνικό Νικαίας, στο κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής» (Κυριακή 8/10, 17:00).

Άπαντες ευχαριστήθηκαν τα φανταστικά σπιτικά φαγητά της κυρίας Κωνσταντίνας, που αποζημίωσαν και με το παραπάνω παίκτες, προπονητές και διοίκηση, με τα παραδοσιακά πειράγματα απ’ τους παλιούς στους νέους να μην λείπουν φυσικά.

Εξάλλου, το ότι ο Πανερυθραϊκός είναι οικογένεια, εμπράκτως και όχι… στα λόγια, φρόντισε να το εξηγήσει και ο Μιχάλης Χατζόπουλος, στην ομιλία του εκ μέρους της διοικούσας επιτροπής προς τους παίκτες: «Παιδιά, σας ευχόμαστε πάνω απ’ όλα υγεία, σε εσάς και τις οικογένειές σας. Και μιας και μιλάμε για οικογένεια, οι καινούργιοι της ομάδας μας θα καταλάβετε και θα μάθετε και απ’ τους παλιότερους -αν και ήδη πιστεύω το έχετε νιώσει- ότι το τμήμα Μπάσκετ του Πανερυθραϊκού λειτουργεί σαν οικογένεια. Και να ξέρετε ότι αν προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα, η διοίκηση θα είναι στο πλευρό σας και αν μπορεί να σας το λύσει, να είστε σίγουροι ότι θα το κάνει. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκείνο που ζητάμε από εσάς είναι όχι να κερδίζετε σε κάθε ματς, αλλά να δίνετε πάντα το 100% του εαυτού σας. Στην υγειά μας, λοιπόν, καλή αρχή να έχουμε και καλή σεζόν!».

Στο περιθώριο των… πειραγμάτων, παίκτες και προπονητές ευχήθηκαν στον πολύπειρο σέντερ της ομάδας, Γιώργο Δέλλιο, καλή αρχή στη νέα σελίδα της καριέρας του, καθώς ανέλαβε ως προπονητής την ομάδα του Δήμου Κηφισιάς και δεσμεύτηκαν ότι θα πάνε όλοι μαζί σε ένα παιχνίδι να τον θαυμάσουν και να τον στηρίξουν!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet