Οι «Αθλητικές Παρέες» παραβγαίνουν
Αθλητισμός

Οι «Αθλητικές Παρέες» παραβγαίνουν

Το ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς, στο πλαίσιο του Μαθητικού Προγράμματος «Αθλητικές Παρέες» Δημοτικών Σχολείων, προσκαλεί τους μαθητές και τις μαθήτριες των  Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ Τάξεων Δημοτικών Σχολείων που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, στις 9:30, να πάρουν μέρος στην αθλητική εκδήλωση «ελάτε να παραβγούμε!» στο αγώνισμα του άλματος σε μήκος με φόρα και στην σκυτάλη.

Τα παιδιά θα αγωνιστούν ανά ομάδες σχολείων.

Όπως αναφέρουν στην πρόσκληση ο αντιπρόεδρος του ΝΠΠΔ και υπεύθυνος Αθλητισμού Αχιλλέας Κουρέπης και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Σταύρος Ζαπάντης, «περιμένουμε όλα τα παιδιά να πάρουν μέρος στην αθλητική συνάντηση και τους γονείς και κηδεμόνες να ενθαρρύνουν την προσπάθειά τους. Οι συγκεκριμένες αθλητικές δραστηριότητες, εκτός από τη Φυσική Άσκηση και την Αθλητική Αγωγή, έχουν σκοπό τη μύηση και εξάσκηση σε συγκεκριμένα αθλήματα».

Όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα πάρουν Αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

Διάρκεια εκδήλωσης: 2 ώρες περίπου.

Θα ακολουθήσουν, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, και άλλες αθλητικές συναντήσεις σε όλα τα αθλήματα και τα επί μέρους αγωνίσματα που θα γνωρίσουν τα παιδιά κατά τη διάρκεια του Προγράμματος.

Η ευθύνη συμμετοχής στην εκδήλωση αναλαμβάνεται από τους γονείς και κηδεμόνες, σύμφωνα με τη δήλωση συμμετοχής στο Πρόγραμμα «Αθλητικές Παρέες».

Οι ιατρικές βεβαιώσεις που επιτρέπουν στα παιδιά να  συμμετάσχουν σε αθλητικές δραστηριότητες είναι κατατεθειμένες στο σχολείο τους.

Σε περίπτωση βροχής και αντίξοων καιρικών συνθηκών η εκδήλωση ακυρώνεται χωρίς άλλη ειδοποίηση και θα μετατεθεί με νέα πρόσκληση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet