Ολοκληρώθηκε η 3η φάση του Διασχολικού Πρωταθλήματος «Δροσίνεια 2015»
Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκε η 3η φάση του Διασχολικού Πρωταθλήματος «Δροσίνεια 2015»

Έπειτα από δύο αναβολές λόγω καιρού, πραγματοποιήθηκε και η τρίτη φάση του Διασχολικού Πρωταθλήματος «Δροσίνεια 2015» στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο, το Σάββατο 25 Απριλίου.

Από τις 9 το πρωί έως το μεσημέρι στις 13:00 διεξήχθη το Ποδόσφαιρο Αγοριών Δημοτικών Σχολείων: Κηφισιάς – Ν. Ερυθραίας – Εκάλης.

Εκατόν είκοσι μαθητές από τα Δημοτικά Σχολεία 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο, 7ο, 8ο Κηφισιάς, 1ο και 2ο Ν. Ερυθραίας και το Δημοτικό Σχολείο Εκάλης, δοκίμασαν τις δεξιότητές τους στο άθλημα του Ποδοσφαίρου και απόλαυσαν το παιχνίδι.

Σκοπός του θεσμού των Δροσινείων είναι, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «να γνωρίσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων τον Αθλητισμό και συγκεκριμένα τα τέσσερα ομαδικά αθλήματα (μπάσκετ – βόλεϊ – χάντμπολ – ποδόσφαιρο) καθώς και τον Κλασικό Αθλητισμό με τους κανονισμούς τους αλλά και τις αξίες του “ευ αγωνίζεσθαι”».

Οι μαθητές συμμετείχαν με 20 ομάδες εκπροσωπώντας τα Σχολεία σε αγώνες 5×5.

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» και υπεύθυνος Αθλητισμού Αχιλλέας Κουρέπης.

Τη διοργάνωση υποστήριξε και διαιτήτευσε το προσωπικό του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» με τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής Παναγιώτη Πάλλη (υπεύθυνο των Αγώνων), Ειρήνη Γιασημάκου, Στράτο Σπυριδόπουλο με τη βοήθεια των επίσης ΚΦΑ Κωνσταντίνου Στάχου, Μανώλη Μιχελιουδάκη, Άννης Μπερέτσου, Γιάννη Σταυρίδη αλλά και των γυμναστών των Σχολείων που συμμετείχαν και οι οποίοι συνόδευαν τους μαθητές.

Πολλές ομάδες ήταν ισοδύναμες και έτσι αρκετά παιχνίδια κρίθηκαν στα πέναλτι.

Στην τελική Φάση Ποδοσφαίρου Αγοριών προκρίθηκαν τα Σχολεία  3ο, 6ο, 7ο Κηφισιάς και 2ο Ν. Ερυθραίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet