Οργή Πανερυθραϊκού για τους διαιτητές και κάλεσμα στον κόσμο του
Αθλητισμός

Οργή Πανερυθραϊκού για τους διαιτητές και κάλεσμα στον κόσμο του

Ο Πανερυθραϊκός έχασε στις λεπτομέρειες στα Πεύκα, γνωρίζοντας την ήττα με 88-85 στη δεύτερη παράταση από τους Μαχητές στο πλαίσιο των play out της Α2 Ανδρών στο μπάσκετ. Η σειρά, τώρα, έρχεται στο Κλειστό «Στ. Καλαϊτζής» (Σάββατο 4 Ιουνίου/17:00), όπου οι παίκτες του Δημήτρη Χουχουλή επιδιώκουν ν΄ αντεπιτεθούν για την ολική ανατροπή, από το σκορ 2-1.

Την ίδια στιγμή στην ομάδα ξεχειλίζει η οργή, με τη διοίκηση να εκφράζει έντονα παράπονα για τη διαιτησία της αναμέτρησης.

Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τον αγώνα αναφέρει:

«Μετά από μια πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν παίκτες και προπονητές, μια προσπάθεια για την οποία είμαστε υπερήφανοι, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα παράπονα μας για τη διαιτησία του αγώνα.

Δεν θα σταθούμε στις 44 ελεύθερες βολές που σούταρε η ομάδα της Δόξας Πεύκων, δεν θα σταθούμε στο ότι στο 3ο δεκάλεπτο -όπου η ομάδα του Πανερυθραϊκού βρισκόταν μπροστά με 10 πόντους- το 1ο φάουλ εις βάρος της Δόξας Πεύκων σφυρίχτηκε 1’ και 37’’ πριν τη λήξη του 3ου δεκαλέπτου και ενώ η ομάδα των Πεύκων πίεζε με σκοπό να μαζέψει τη διαφορά και να επιστρέψει στο παιχνίδι, ενώ σε αντίθεση, στα 4 πρώτα λεπτά του ίδιου δεκαλέπτου είχε χρεωθεί με 5 ομαδικά φάουλ.

Θα σταθούμε όμως στη φάση 8 δέκατα πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού, με το σκορ να είναι 62-64 υπέρ της Ερυθραίας και την ομάδα του Πανερυθραϊκού έτοιμη να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη.

Όμως οι κύριοι Παγώνης και Σταματόπουλος είχαν άλλη άποψη… σφυρίζοντας ανύπαρκτο φάουλ και στέλνοντας την ομάδα της Δόξας Πεύκων να διεκδικήσει το παιχνίδι στην παράταση.

Τα συμπεράσματα είναι δικά σας.

Εμείς είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό…

Και επειδή δε θέλουμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις, το dvd ολόκληρου του αγώνα είναι στη διάθεση της ΚΕΔ.

Με τιμή,

Το ΔΣ του Πανερυθραϊκού Α.Σ. – Τμήμα Μπάσκετ».

Επειδή όμως η ζωή συνεχίζεται και στον αθλητισμό, η διοίκηση καλεί «όλους όσοι αγαπάνε το Ελληνικό μπάσκετ και θέλουν να το αλλάξουν προς το καλύτερο, αλλά πρωτίστως τον φίλαθλο κόσμο του Πανερυθραϊκού να στηρίξει βροντερά την ομάδα να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη», όπως αναγράφεται στη σελίδα της στο facebook, όπου επίσης αναφέρεται:

«Εσείς θα βοηθήσετε την ομάδα να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον στόχο!

Εσείς δεν θα επιτρέψετε σε κανέναν να παίζει με την ιστορία του συλλόγου, τη φανέλα και τον κόσμο της!

Θα είμαστε όλοι εκεί!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet