Ο Δήμος Κηφισιάς βράβευσε την ιστορία και το μέλλον του Πανερυθραϊκού
Αθλητισμός

Ο Δήμος Κηφισιάς βράβευσε την ιστορία και το μέλλον του Πανερυθραϊκού

Την τιμητική του είχε το Τμήμα Μπάσκετ του Πανερυθραϊκού στην καθιερωμένη πλέον «Γιορτή του Αθλητή» που διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς και το ΝΠΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» και έλαβε χώρα, όπως κάθε χρόνο, στο Politia Tennis Club, αφού στο περιθώριο της εκδήλωσης τιμήθηκε και βραβεύτηκε το «χθες», το «σήμερα» και το αύριο» του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος επισημαίνει σχετικά με τις βραβεύσεις αυτές:

Ο Δήμος μας και το Νομικό Πρόσωπο «Δημήτριος Βικέλας» τίμησαν τον ιστορικό παράγοντα και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος Μπάσκετ του Πανερυθραϊκού, Μιχάλη Χατζόπουλο, αλλά και την ομάδα των εφήβων μας, σε μία βραδιά που θα μείνει σε όλους αξέχαστη, μιας και το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Πανερυθραϊκού συναντήθηκαν με έναν μαγικό τρόπο και απέδειξαν ότι «τα στερνά τιμούν τα πρώτα»! Και, φυσικά, κατέστη σαφές, σε όλους τους τόνους, ότι ο Πανερυθραϊκός, με πίστη στις αξίες του και απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του, ήταν, είναι και θα είναι (ακόμη πιο) δυνατός,, συνεχίζοντας το έργο των παλαιότερων με την ίδια συνέπεια και δουλεύοντας σκληρά για ακόμη πιο «λαμπρή» συνέχεια…!

Μεγάλη τιμή για την Πανερυθραϊκή Οικογένεια αποτέλεσε, λοιπόν, η βράβευση από τον Δήμο μας της «ζωντανής ιστορίας» του Συλλόγου, του σπουδαίου και ακούραστου Μιχάλη Χατζόπουλου, του πιο ιστορικού και μακροβιότερου παράγοντα του τόπου μας, με το θεσμοθετημένο βραβείο «Αντώνιος Τζίκας», ως ελάχιστη αναγνώριση για την ανεκτίμητη και πολυετή (κοντά τεσσάρων δεκαετιών!) προσφορά του στον τοπικό Αθλητισμό και την καθοριστική του συμβολή στην «εκτόξευση» του Πανερυθραϊκού σε όλα τα επίπεδα!

Κατά τη βράβευσή του, ο Μιχάλης Χατζόπουλος έκανε ιδιαίτερη μνεία στους ιστορικούς παράγοντες με τους οποίους ξεκίνησαν μαζί αυτό το πανέμορφο «ταξίδι» και εκ των οποίων μόνο ο ίδιος έχει παραμείνει στις επάλξεις και στην ενεργό παραγοντική δράση, για να συνεχίσει λέγοντας ότι «είχαμε την ευτυχία να προσλάβουμε τον Δημήτρη Χουχουλή, που διανύει φέτος το 19ο χρόνο στην ομάδα και θα… φάει ακόμη και μένα! Με τον Δημήτρη καταφέραμε από την Δ΄ ΕΣΚΑ να φτάσουμε μέχρι και την Γ΄ Εθνική. Και κάπου εκεί ήρθε να μας κάνει ακόμη πιο μεγάλους ο αείμνηστος Δημήτρης Μανωλόπουλος, που με τη δική του προσφορά ο Πανερυθραϊκός έφτασε μέχρι και την Α2!». Δεν παρέλειψε να κάνει ξεχωριστή αναφορά στο «σήμερα» και το «αύριο» του Συλλόγου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «το μεγαλύτερό μας επίτευγμα είναι ότι έχουμε δημιουργήσει μία Ακαδημία 250 και πλέον παιδιών», για να κλείσει ευχαριστώντας θερμά «όλες τις δημοτικές αρχές και τον σημερινό δήμαρχο κ. Θωμάκο, που ήταν πάντοτε στο πλευρό του Αθλητισμού και συνέβαλαν στην ανάπτυξή του».

Η βραδιά για τον Πανερυθραϊκό μας έκλεισε ιδανικά, αφού μετά την τιμητική βράβευση του Μιχάλη Χατζόπουλου, βραβεύτηκε η Εφηβική ομάδα του Πανερυθραϊκού για τη μεγαλύτερη επιτυχία των Ακαδημιών και των τμημάτων Υποδομής του Συλλόγου, την άνοδο στην Α’ Κατηγορία Εφήβων της ΕΣΚΑ! Στο περιθώριο της βράβευσης των Εφήβων μας, τον λόγο πήρε το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής, Δημήτρης Τσικόπουλος, δίνοντας το στίγμα της επόμενης ημέρας για τον Σύλλογο. Απευθυνόμενος αρχικά στον βραβευθέντα Μιχάλη Χατζόπουλο ξεκαθάρισε ότι «θέλω να ευχαριστήσω θερμά για όλα όσα έχει προσφέρει στον Πανερυθραϊκό τον Μιχάλη Χατζόπουλο, που έχει ζήσει τη “χρυσή” εποχή της ομάδας και να του πω ότι βασιζόμαστε σε αυτόν και για την επόμενη πενταετία διοικητικά, διότι πολύ σύντομα έρχεται μία δεύτερη “χρυσή” εποχή, που θα ζήσουμε μαζί!», ενώ στη συνέχεια ανέλυσε το πλάνο… μέλλοντος του Πανερυθραϊκού εξηγώντας χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ υπερήφανος για τους Εφήβους μας, διότι επί της ουσίας κατάφεραν τον πρώτο αντικειμενικά μεγάλο στόχο του νέου Πανερυθραϊκού, το να αγωνίζονται στη μεγάλη κατηγορία. Πλέον, ο μεγαλύτερος στόχος του Πανερυθραϊκού είναι να δημιουργήσει μία από τις καλύτερες Ακαδημίες στην Ελλάδα! Επίσης, στοχεύουμε στη δημιουργία μίας άκρως νεανικής ομάδας Ανδρών, με αθλητές από 17 έως 23 ετών, πλαισιωμένους από λίγους έμπειρους παίκτες, η οποία θα πρωταγωνιστεί στην Α2». Κλείνοντας, ο κ. Τσικόπουλος εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες σε ακόμη τρεις ανθρώπους σημείο αναφοράς για τον Πανερυθραϊκό, τον κόουτς Δημήτρη Χουχουλή, τον Σπύρο Γριβέα και τον Διονύση Κατσιώτη.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και τα… καλύτερα έρχονται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet