Ο Δήμος Κηφισιάς βράβευσε τον Ζόραν Γιοβάνοβιτς
Αθλητισμός

Ο Δήμος Κηφισιάς βράβευσε τον Ζόραν Γιοβάνοβιτς

Ξεχωριστή ήταν για τον αθλητή της ομάδας του ΑΟΠ Κηφισιάς Ζόραν Γιοβάνοβιτς η “Γιορτή του Αθλητή 2016” που διοργάνωσε ο Δήμος Κηφισιάς στο «Politia Tennis Club».

Ο διαγώνιος του ΑΟΠ Κηφισιάς βραβεύθηκε ως ο καλύτερος παίκτης που αγωνίστηκε σε ομάδα της Κηφισιάς (σε όλα τα αθλήματα) την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, όπως αναφέρει η σελίδα του Συλλόγου στο Facebook.

Τη βράβευση του Ζόραν Γιοβάνοβιτς πραγματοποίησε η βουλευτής της Β΄ Αθήνας, Άννα Καραμανλή, με τους παρευρισκόμενους να χειροκροτούν θερμά τον παίκτη του ΑΟΠ Κηφισιάς.

Ο Ζόραν Γιοβάνοβιτς ευχαρίστησε τον Δήμο Κηφισιάς για την βράβευση. Ο “Grande Zoran”, μεγάλος και εκτός γηπέδου, αφιέρωσε το βραβείο του στους συμπαίκτες του και στον προπονητή του ΑΟΠ Κηφισιάς, Κώστα Αρσενιάδη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΑΟΠΚ, Ιωάννης Κόντος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Θοδωρής Δεληγιαννάκης, Κωνσταντίνος Κόντος και Τάσος Οικονομόπουλος, οπροπονητής Κώστας Αρσενιάδης, ο team manager Χρήστος Δημητρουλάκος και αθλητές της ομάδας.

Λίγα λόγια για τον Ζόραν Γιοβάνοβιτς

O Zoran Jovanovic είναι στη χώρα μας για τέταρτη συνεχή χρόνια. Ξεκίνησε τη καριέρα του στη Vojvodina στη Σερβία και έχει αγωνιστεί στην Ουκρανία, στο Ιράν, στη Φιντριτσχάφεν της Γερμανίας και στον Παμβοχαϊκό. Τα τελευταία τρία χρόνια έχει συνδέσει το όνομα του με τις επιτυχίες της ομάδας volley της Κηφισιάς, αποκτώντας το προσωνύμιο Grande Zoran.

Τη σεζόν 2014-2015 αναδείχθηκε ΜVP της ομάδας σε πολλούς αγώνες καθώς και MVP όλης της 15ης αγωνιστικής Volley league ΟΠΑΠ για την απόδοση του στη νίκη με 3-1 απέναντι στον Φοίνικα Σύρου.

Τέλειωσε το πρωτάθλημα στη δεύτερη θέση των σκόρερ και των σέρβερ με συνολικά 479 πόντους (6,14/set) και 55 άσσους, προσθέτοντας 34 πόντους από μπλοκ και παίζοντας με ποσοστό επίθεσης πάνω από 51%.

Στα highlights του περσινού πρωταθλήματος ξεχωρίζει το παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο Ζηρίνειο, όπου αν και ο ΑΟΠΚ βρέθηκε να χάνει με 2-1 set και 24-18 στο τέταρτο set, ο Zoran οδήγησε την ομάδα του στην ανατροπή από τη γραμμή του σέρβις με 5 άσσους.

Τη φετινή χρονιά συνεχίζει στον ΑΟΠ Κηφισιάς, πραγματοποιώντας μία ακόμα καλή σεζόν, καθώς η ομάδα έχει ήδη προκριθεί στο final four του κυπέλλου Ελλάδος και ετοιμάζεται και για το final four του πρωταθλήματος, αφού βρίσκεται στη δεύτερη θεση της βαθμολογίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet