Ο Κώστας Γκούντας νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας και Τεχνικός Διευθυντής στον ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ
volleyball.gr
Αθλητισμός

Ο Κώστας Γκούντας νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας και Τεχνικός Διευθυντής στον ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ

Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον κ. Κώστα Γκούντα, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής της γυναικείας ομάδας και Τεχνικός Διευθυντής του Συλλόγου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Γκούντας είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ και καθηγητής Φ.Α. στο Πρότυπο Λύκειο της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, με πολύ μεγάλη προπονητική και εκπαιδευτική εμπειρία. Κάτοχος δύο Πανελληνίων πρωταθλημάτων, μιας τρίτης πανελλήνιας θέσης και οκτώ ανόδων κατηγοριών σε εθνικά και ενωσιακά πρωταθλήματα.

Ως ομοσπονδιακός προπονητής έχει κατακτήσει 8η Πανευρωπαϊκή θέση και χάλκινο βαλκανικό μετάλλιο. Στην προπονητική του πορεία έχει συνεργαστεί με τον Α.Ο Αγ. Σώστη, Έσπερο Καλλιθέας, Πήγασο Ν. Κόσμου, Α.Γ.Σ. Δραπετσώνας, Άρη Νίκαιας. Α.Ε. Νίκαιας, Φιλία Ηλιούπολης, Α.Ο. Παπάγου, Αστέρα Αγ. Δημητρίου, Α.Ο.Φ Πορφύρα, Ηλυσιακό και Ευρυάλη Γλυφάδας. Έχει διδάξει σε σεμινάρια εκπαιδευτικών και σε σχολές προπονητών της Γ.Γ.Α., επισημαίνει η διοίκηση του Συλλόγου.

Το Δ.Σ. καλωσορίζει τον κ. Γκούντα στην οικογένεια των ΑΜΑΖΟΝΩΝ και του εύχεται πολλές επιτυχίες, προκειμένου να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της τελευταίας πενταετίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet