Ο Πανερυθραϊκός δίνει το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της για τη φετινή περίοδο
Αθλητισμός

Ο Πανερυθραϊκός δίνει το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της για τη φετινή περίοδο

Το τελευταίο παιχνίδι μπροστά στο κοινό του, για φέτος, δίνει αύριο, Κυριακή 12/5 στις 17:00, ο Πανερυθραϊκός, ο οποίος θα φιλοξενήσει το ιστορικό Παγκράτι, στο «Στέλιος Καλαϊτζής», για την προτελευταία αγωνιστική της Β’ Εθνικής (Νότος), σε ένα ματς που η ομάδα αναμένει να μετατρέψουν σε γιορτή οι φίλοι της και να αποχαιρετίσουν τους παίκτες και τους προπονητές όπως τους αρμόζει, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της.

Σε αυτόν τον τελευταίο φετινό εντός έδρας αγώνα του Πανερυθραϊκού, άπαντες θα δηλώσουν παρών, με τον κόουτς Χουχουλή να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του και την ομάδα των Βορείων Προαστίων να θέλει να αποχαιρετίσει, με τη σειρά της, ιδανικά τους φιλάθλους της και να ανανεώσει το ραντεβού της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

«Φυσικά, περιμένουμε να μην πέφτει… καρφίτσα στο “Στέλιος Καλαϊτζής”, σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι του Πανερυθραϊκού μέσα στο “σπίτι” του και να πούμε “αντίο” στη σεζόν όλοι μαζί – φίλαθλοι, παίκτες, προπονητές, διοίκηση, Ακαδημίες – ΣΑΝ ΕΝΑ, ΜΙΑ “ΑΓΚΑΛΙΑ”, ανανεώνοντας το μεταξύ μας ραντεβού για τη σεζόν 2019-2020!» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Και επειδή δεν θα μπορούσε από αυτή την αναμέτρηση να λείπει το «αύριο» του Συλλόγου, οι αθλητές των Ακαδημιών του Πανερυθραϊκού θα έχουν την τιμητική τους! Έτσι, θα κάνει την… εμφάνισή της η καθιερωμένη εδώ και χρόνια ACADEMY DAY του Πανερυθραϊκού, με τους μικρούς της αθλητές να στήνουν τη δική τους Πανερυθραϊκή εξέδρα και να δίνουν το πιο ξεχωριστό χρώμα στο αυριανό αποχαιρετιστήριο ματς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet