Πανδαισία αθλημάτων και χρωμάτων στην «Αθλητούπολη» Δήμου Κηφισιάς
Αθλητισμός

Πανδαισία αθλημάτων και χρωμάτων στην «Αθλητούπολη» Δήμου Κηφισιάς

Την Κυριακή 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η «Αθλητούπολη» 2018 του Δήμου Κηφισιάς. Πρόκειται για την επίδειξη των παιδικών αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου, που καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς διεξήχθησαν υπό την επίβλεψη του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Δημήτριος Βικέλας», που είναι υπεύθυνο για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό του Δήμου Κηφισιάς.

Σ΄ ένα κατάμεστο Ζηρίνειο Στάδιο οι γονείς και οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής των παιδιών χειροκρότησαν με θέρμη τις προσπάθειες και την πρόοδο των μικρών αθλητών. Συγκεκριμένα, έγιναν επιδείξεις των τμημάτων ρυθμικής γυμναστικής, latin, μοντέρνου χορού, ξιφασκίας και kick boxing, από τα Αθλητικά Κέντρα του Ζηρινείου, των Αδαμών, της Άνω Κηφισιάς, από το Σπίτι του Αθλητισμού στη Ν. Ερυθραία και τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά  εντυπωσιακά.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος παρότρυνε τα παιδιά να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να ασχολούνται με τον αθλητισμό και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ, Αχιλλέας Κουρέπης, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του συνεχάρη τις μικρές αθλήτριες και τους μικρούς αθλητές και κατέστησε σαφές ότι η βελτίωση και η αύξηση των αθλητικών προγραμμάτων είναι από τις πρώτες προτεραιότητες του Νομικού Προσώπου. Την εκδήλωση παρακολούθησαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Ν. Ερυθραίας, Μιχάλης Καυγαλάκης και ο αντιδήμαρχος Εκάλης, Δημήτρης Λιανός.

Χορηγός αυτής της δράσης ήταν το Κέντρο «Λόγος και Κίνηση», το οποίο, μέσω σχετικής ανακοίνωσης, η δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά για τη συνεισφορά του στη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης. «Μια εκδήλωση που στην κυριολεξία πλημμύρισε από τα χρώματα και τα χαμόγελα των παιδιών κι αυτό από μόνο του καταδεικνύει το μέγεθος της επιτυχίας της» σημειώνει η διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς, συμπληρώνοντας:

«Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλες και  σε όλους τους συντελεστές αυτής της αθλητικής γιορτής και φυσικά ειδική μνεία πρέπει να γίνει για τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής των παιδιών, που είχαν την επίβλεψή τους όλη τη χρονιά. Καλό Καλοκαίρι λοιπόν και ραντεβού τον Σεπτέμβριο στην έναρξη των αθλητικών  προγραμμάτων του Δήμου μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet