Πανερυθραϊκός: Έκαναν… παπάδες οι μπαμπάδες στο 3ο Family Day του Πανερυθραϊκού!
Αθλητισμός

Πανερυθραϊκός: Έκαναν… παπάδες οι μπαμπάδες στο 3ο Family Day του Πανερυθραϊκού!

Επειδή το μπάσκετ πρώτα απ’ όλα είναι παιχνίδι και διασκέδαση, ο Πανερυθραϊκός συνέχισε να πρωτοπορεί και -εισακούοντας τη σφοδρή επιθυμία των μπαμπάδων- διοργάνωσε το 3ο Family Day, το οποίο μάλιστα γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές, η περιγραφή των οποίων είναι απολαυστική…

Επί τρεις και πλέον ώρες, οι γονείς των αθλητών των Ακαδημιών του συλλόγου φόρεσαν ξανά τα αθλητικά τους, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ένιωσαν ξανά… συνομήλικοι των παιδιών τους, βιώνοντας το μαγικό συναίσθημα που αισθάνεται κανείς όταν πατά το παρκέ και ντριπλάρει με την… πορτοκαλί θεά! Μάλιστα, αρκετοί από τους μπαμπάδες έδειξαν επαγγελματισμό, αφού έφτασαν στο «σπίτι» του Πανερυθραϊκού, το κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής», πολλή ώρα πριν την έναρξη των παιχνιδιών για να κάνουν ζέσταμα!

Το… σύστημα διεξαγωγής του 3ου Family Day ήταν βγαλμένο από το… ΝΒΑ, αφού οι 7 ομάδες που έλαβαν μέρος χωρίστηκαν σε δύο ομίλους και μετά τo τέλος της regular season της διοργάνωσης διασταυρώθηκαν σε χιαστί αγώνες.

Το πάθος ξεχείλιζε, το θέαμα ήταν πλούσιο, ενώ δεν έλειψαν ακόμη και τα… παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις, με τους γιους τους, οι οποίοι παρακολουθούσαν τους μπαμπάδες από τις εξέδρες, να τους πειράζουν συνεχώς και να το χαίρονται με την ψυχή τους!

Πάντως, οι μπαμπάδες έκαναν ό,τι μπορούσαν για να εντυπωσιάσουν τα καμάρια τους, που τους καμάρωναν από τις κερκίδες, κάτι που φάνηκε και στο ότι τα περισσότερα παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, ενώ τόσο ο ένας από τους δύο ημιτελικούς, όσο και ο μεγάλος Τελικός του 3ου Family Day κρίθηκαν με buzzer-beater, με το σασπένς να… χτυπά «κόκκινο»!

Ο μεγάλος Τελικός είχε και διαιτητή – «έκπληξη», αφού σφύριξε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του Πανερυθραϊκού, Δημήτρης Χουχουλής, με το ματς να οδηγείται στην παράταση, εκεί όπου ο Σπύρος Ολύμπιος πήρε το «όπλο» του και με δικό του σουτ στην εκπνοή η ομάδα του πανηγύρισε την κατάκτηση της 1ης θέσης στο φετινό Family Day!

Πλέον, δημιουργείται… παράδοση στα Family Day του Πανερυθραϊκού, αφού οι εκάστοτε ομάδες του Σπύρου Ολύμπιου έχουν κατακτήσει την πρωτιά και τις τρεις φορές (2013, 2015, 2018), με τον ίδιο να κρίνει ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ με δικό του buzzer-beater και να αποτελεί τον απόλυτο πρωταγωνιστή των Family Day, μέχρι σήμερα!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet