Πανερυθραϊκός: Έχασε την κούπα στην παράταση
Αθλητισμός

Πανερυθραϊκός: Έχασε την κούπα στην παράταση

Αν και ήταν σαφώς καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η ΑΕΛ έπρεπε να φθάσει στην παράταση για να λυγίσει τον Πανερυθραϊκό και να σηκώσει το κύπελλο ερασιτεχνών.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στην Άμφισα οι Θεσσαλοί έκλεισαν την ομάδα των Βορείων Προαστίων στα καρέ της, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να φθάσουν στην επιτυχία κάποιου τέρματος. Σχεδόν το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, κι έτσι στο 67΄ ο Μπουσινάκης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τους Λαρισινούς πολύ κοντά στο να πιστέψουν ότι το παιχνίδι τελείωσε. Όμως είχαν υπολογίσει χωρίς τον “ξενοδόχο”, στη συγκεκριμένη περίπτωση τον Τσίπρα, ο οποίος στο 90΄ έφερε το παιχνίδι στα ίσα και το οδήγησε στην παράταση.

Ωστόσο, στον επιπλέον χρόνο ο Πανερυθραϊκός, αν και με ανεβασμένη ψυχολογία, δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή, και σα να μην έφθανε αυτό, το σουτ του Τσεμπερίδη, στο 98΄, έδωσε τη “χαριστική βολή” στην ομάδα των Βορείων Προαστίων, που δεν κατάφερε στο επόμενο διάστημα να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα των Λαρισινών.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο αγώνας ήταν μία καλή δοκιμασία με τον Πανερυθραϊκό, ο οποίος δείχνει ότι έχει τα… κότσια να σταθεί απέναντι σε μεγάλους και ιστορικούς συλλόγους.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Σικαλιάς, Καρανίκας, Αραμπατζής, Σιάκας, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (62′ Μπουσινάκης), Τσεμπερίδης (105′ Κουλίδης), Στεφανίδης, Πατινιώτης, Γαρυφαλλόπουλος (75′ Σαββίδης).

ΠANEΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Μολφέσης, Γλήνος (110′ Παπαδόπουλος), Γκρίτζας, Αδράκτας, Γκόλιας, Χατζής, Κογιάννης, Μίκος (71′ Γιαννόπουλος), Τσίπρας, Αντωνιάδης, Παπαθανασίου (79′ Μπαστέας).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet