Πανερυθραϊκός: Κέρδισε τις εντυπώσεις στο διήμερο των φιλικών αγώνων
Αθλητισμός

Πανερυθραϊκός: Κέρδισε τις εντυπώσεις στο διήμερο των φιλικών αγώνων

Ο Πανερυθραϊκός ανεβάζει «στροφές» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, παρουσιάζοντας πολύ καλή εικόνα στις δύο φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε απέναντι στο Ψυχικό και στον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου.

Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας υποδέχτηκε τον κόσμο της στο κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής», έπειτα από πολύ καιρό λόγω της πανδημίας. Παράλληλα το κοινό που έδωσε το «παρών» πρόσφερε στο φιλανθρωπικό κάλεσμα του οργανισμού, ενισχύοντας με τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη προσωπικής υγιεινής και είδη καθαριότητος το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κηφισιάς.

Πανερυθραϊκός – Ψυχικό 84-83

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πανερυθραϊκός βγήκε νικητής από την αναμέτρηση με το Ψυχικό, παρουσιάζοντας υπέροχη εικόνα. Οι παίκτες του Δημήτρη Χουχουλή είχαν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι πέρασαν στην αντεπίθεση στο τελευταίο μέρος του αγώνα και έφτασαν σε απόσταση «αναπνοής». Η ομάδα του Ψυχικού κέρδισε φάουλ σχεδόν σε «νεκρό» χρόνο, όμως ο Πλούταρχος αστόχησε σε μία από τις δύο βολές και έτσι οι γηπεδούχοι χάρισαν τη νίκη με 84-83 στο κοινό τους.

Τα δεκάλεπτα: 25-20, 48-40, 64-66, 84-83.

Πανερυθραϊκός – Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου 62-68

Στο δεύτερο παιχνίδι του διημέρου ο Πανερυθραϊκός αντιμετώπισε ένα από τα φετινά φαβορί για την άνοδο στη Basket League, τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου. Το σύνολο του Έλληνα προπονητή, Δημήτρη Χουχουλή, ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, ωστόσο γνώρισε την ήττα με 62-68.

Τα δεκάλεπτα: 10-20, 33-37, 49-51, 62-68.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet