Πανερυθραϊκός: Σε… τροχιά ανόδου και πάλι
Αθλητισμός

Πανερυθραϊκός: Σε… τροχιά ανόδου και πάλι

Παρ’ ότι έπαιζε με την… πλάτη στον τοίχο, μετά την ήττα από την Οδηγήτρια, ο Πανερυθραϊκός κατάφερε να νικήσει το Χαϊδάρι με 1-0 και μπήκε και πάλι σε τροχιά ανόδου.

Το πρώτο μέρος χαρακτηρίστηκε από τη νευρικότητα των δύο ομάδων, που ήθελαν εξίσου τη νίκη κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι φάσεις να είναι λιγοστές, τα λάθη πολλά και έτσι το σκορ να μένει στα πρώτα 45 λεπτά στο 0-0.

Με την έναρξη της επανάληψης η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε, με το Χαϊδάρι να απειλεί πρώτο στο 60ό λεπτό, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σκοράρει.

Τελικώς, στο 64΄ της αναμέτρησης, ο Λάσκαρης πραγματοποίησε εξαιρετική ενέργεια από τα δεξιά και έβγαλε σέντρα στον Αντιόλ, ο οποίος με κεφαλιά από κοντά άνοιξε το σκορ για τον Πανερυθραϊκό. Μάλιστα, πέντε λεπτά αργότερα, ο Πανερυθραϊκός έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, αλλά ο Παπάζογλου από καλή θέση νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο τελευταίο 20λεπτο το Χαϊδάρι ανέβασε την πίεσή του, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Ο αγώνας σημαδεύτηκε από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Φίλιππου Σαξανίδη στο 79ο λεπτό, όταν δέχθηκε αγκωνιά σε διεκδίκηση της μπάλας και έμεινε στο έδαφος για περίπου 10 λεπτά, αφού έσπασε η μύτη του. Επόμενο ήταν να υπάρξουν πολλές καθυστερήσεις στον αγώνα και μάλιστα στο 100ό λεπτό οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» την ισοφάριση, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Ο Πανερυθραϊκός σε συνδυασμό με τη νίκη του Εθνικού επί της Οδηγήτριας έχει πλέον μπροστά του… ανοιχτό γήπεδο. Η επόμενη αγωνιστική είναι πολύ κρίσιμη με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Εθνικό. Αν καταφέρει να φύγει από την έδρα του Εθνικού χωρίς να έχει ηττηθεί, τότε θα έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρώτη θέση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet