Παραμένουν στην Α΄ Κατηγορία ΕΣΚΑ οι έφηβοι του Πανερυθραϊκού
Αθλητισμός

Παραμένουν στην Α΄ Κατηγορία ΕΣΚΑ οι έφηβοι του Πανερυθραϊκού

Στη μεγάλη κατηγορία της ΕΣΚΑ θα αγωνίζονται και την επόμενη σεζόν οι έφηβοι του Πανερυθραϊκού. Έπειτα από μία δύσκολη χρονιά που πάσχισαν, δούλεψαν σκληρά και πάλεψαν με ομάδες – «μεγαθήρια» του αθλήματος στις ηλικίες τους, κατάφεραν να ανανεώσουν τη συμμετοχή τους για ακόμη μία αγωνιστική περίοδο στην α΄ κατηγορία, αφού δύο «στροφές» πριν από το τέλος του Πρωταθλήματος βρήκαν τη νίκη που χρειάζονταν ώστε να κερδίσουν την παραμονή τους και πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση επικράτησαν με 86-75 της ΕΦΑΟΖ.

Έτσι, η παρθενική συμμετοχή των εφήβων του Πανερυθραϊκού στο Πρωτάθλημα της α΄ κατηγορίας της ΕΣΚΑ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού τα παιδιά «κλείδωσα» την παραμονή τους, που ήταν και ο αντικειμενικός στόχος της φετινής πρώτης παρουσίας της ομάδας, και πλέον το εκτός έδρας παιχνίδι της τελευταίας Αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αμύντα (Τρίτη 5/3, 21:30, κλειστό Υμηττού) αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα, μετά και την ήττα του προσεχούς αντιπάλου της ομάδας των Βορείων Προαστίων από την ΑΕΚ.

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος δίνει πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας, στους παίκτες, που είναι και οι απόλυτοι πρωταγωνιστές, φυσικά στους προπονητές, τον κόουτς Θάνο Νούση και τους συνεργάτες του, Άγγελο Πιτσινό και Χάρη Μπίσκα, αλλά και σε όλο το σταφ, που έδωσαν όλο τους το «είναι» προκειμένου να ο Σύλλογος να πανηγυρίσει την παραμονή του Πανερυθραϊκού στη μεγάλη κατηγορία των Εφήβων.

Στα της αναμέτρησης, ο Πανερυθραϊκός ανταποκρίθηκε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, άψογα σε ένα ματς που είχε χαρακτήρα «τελικού», με τους παίκτες να είναι πιο συγκεντρωμένοι από ποτέ και να παίρνουν «άριστα» σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Μπήκαν αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους φιλοξενούμενους, δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένοι να εξασφαλίσουν την παραμονή τους μέσα στο «σπίτι» τους, μπροστά στον κόσμο της ομάδας.

Ο Πανερυθραϊκός προηγήθηκε από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο με διψήφιες διαφορές, με το προβάδισμα να φτάνει ακόμη και σε επίπεδα κοντά στους 20 πόντους, στην τρίτη περίοδο. Προς το τέλος, οι φιλοξενούμενοι μάζεψαν τη διαφορά, για το τελικό 86-75 και δόθηκε το έναυσμα για να γίνουν ένα «κουβάρι» οι παίκτες και οι προπονητές του Πανερυθραϊκού και να ξεσπάσουν σε πανηγυρισμούς για το φετινό τους κατόρθωμα.

Δεκάλεπτα: 28-17, 56-40, 73-55, 86-75

Διαιτητές: Μηλαπίδης, Χριστοδουλάκης.

Πανερυθραϊκός (Νούσης, Πιτσινός): Βασιλείου, Λαμπρόπουλος 12, Βούλγαρης 10, Κούρτας, Κόκκορης 19 (1), Στασιμιώτης 4, Γεωργιάδης 6 (1), Ξηρόκωστας, Κρώφορντ, Σούμαν 26 (4), Ανδρουτσόπουλος 7 (1), Κολώνας 2.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet