Πλήθος συμμετοχών σε έναν αγώνα δρόμου για… καλό σκοπό στην Κηφισιά
Αθλητισμός

Πλήθος συμμετοχών σε έναν αγώνα δρόμου για… καλό σκοπό στην Κηφισιά

Με τη συμμετοχή 1.500 αθλητών και πολιτών και περίπου 250 παιδιών κει με μεγάλη επιτυχία, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Κηφισιάς, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο αγώνας δρόμου «Under Armour Run Kifissia City Challenge», ο οποίος έχει και φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων του θα δοθεί για την οικονομική ενίσχυση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Άγγιγμα Ζωής».

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, έδωσε την εκκίνηση στον αγώνα δρόμου που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου, σε συνεργασία του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» με την αθλητική εταιρεία Under Armour και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο κ. Θωμάκος ευχαρίστησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες, μικρούς και μεγάλους, επισημαίνοντας τα διαχρονικά μηνύματα που πηγάζουν από τον αθλητισμό και απέδωσε τα εύσημα για την άψογη, όπως τόνισε, διοργάνωση σε εργαζόμενους, εθελοντές και συμμετέχοντες στους αγώνες δρόμου.

Οι αγώνες δρόμου διεξήχθησαν εντός των ορίων του Δήμου αναδεικνύοντας την ομορφιά των διαδρομών σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και  Εκάλη. Οι συμμετέχοντες, μάλιστα, είχαν την χαρά να θαυμάσουν το πανέμορφο δάσος Φασίδερη, μέρος της διαδρομής του αγώνα του Ημιμαραθωνίου. Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή και στους αγώνες 10 και 5 χλμ., καθώς και στον αγώνα μικρότερης απόστασης για τα παιδιά. Οι μικροί αθλητές συμμετείχαν χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση και αγκάλιασαν με αγάπη την αθλητική αυτή γιορτή.

Τους αγώνες παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δ. Βικέλας», Αχιλλέας Κουρέπης, ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού, Νικήτας Κόκκαλης, ο οποίος έτρεξε στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Κηφισιάς, Γιάννης Παντελεάκης, καθώς και πλήθος κόσμου.

Δυναμικό παρών έδωσαν κορυφαίοι αθλητές της χώρας μας, όπως ο Περικλής Ιακωβάκης, πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής Στίβου και πολλοί ακόμα Έλληνες Ολυμπιονίκες, οι οποίοι παράλληλα παρευρέθηκαν στο περίπτερο της ΑΜΚΕ «Άγγιγμα Ζωής».

Την ολοκλήρωση των διαδρομών ακολούθησε απονομή μεταλλίων στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας και αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες.

Σημαντική ήταν η συμβολή της Τροχαίας Κηφισιάς και των τροχονόμων της στη διεξαγωγή και την επιτυχία του αγώνα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet