Πρώτη θέση για τον Πανερυθραϊκό στο 1ο «Τουρνουά Παναγιώτης Λατσούδας»
Αθλητισμός

Πρώτη θέση για τον Πανερυθραϊκό στο 1ο «Τουρνουά Παναγιώτης Λατσούδας»

Πρωτιά σε δεύτερο διαδοχικό φιλικό τουρνουά για τον Πανερυθραϊκό, με την ομάδα αυτή τη φορά να κατακτά το 1ο «Τουρνουά Παναγιώτης Λατσούδας», που διοργάνωσε η «γειτόνισσα» ΑΕΝΚ, στη μνήμη του σπουδαίου διοικητικού ηγέτη της.

Στον τελικό της διοργάνωσης, ο Πανερυθραϊκός, πραγματοποιώντας αρκούντως ικανοποιητική εμφάνιση σε μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού, όπως αναφέρει στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, επικράτησε στον μεγάλο τελικό της αξιόμαχης ΦΕΑ, με 75-67 και κατέκτησε το τρόπαιο του Τουρνουά.

Ο κόουτς Χουχουλής έβγαλε πολύτιμα συμπεράσματα, σε ένα δυνατό ματς, εν όψει και της πρώτης επίσημης αναμέτρησης, την προσεχή Τετάρτη (18/9) με τον Παπάγο – εκτός έδρας – για το Κύπελλο Ελλάδος (1η Αγωνιστική της Α’ Φάσης), βλέποντας τους παίκτες του παιχνίδι με το παιχνίδι να αφομοιώνουν ολοένα και περισσότερο τα όσα έχουν δουλέψει ως σήμερα.

Έτσι, ο Πανερυθραϊκός, με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς έδειξε καλό πρόσωπο και ολοκλήρωσε ιδανικά την παρουσία του στο 1ο «Τουρνουά Παναγιώτης Λατσούδας», με την κατάκτηση της 1ης θέσης. 

Στο περιθώριο της διοργάνωσης βραβεύτηκαν η οικογένεια του αείμνηστου Παναγιώτη Λατσούδα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και ο Δημήτρης Μενουδάκος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet