Ρεκόρ συμμετοχών στον Kifisia City Run
Αθλητισμός

Ρεκόρ συμμετοχών στον Kifisia City Run

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας δρόμου Kifisia City Run που διεξήχθη την Κυριακή 24 Μαΐου 2015.

Ρεκόρ συμμετοχών με εκατοντάδες δρομείς και στους τρεις αγώνες μεγάλων αποστάσεων (25 km, 10 km, 5 km) ενώ πολλά παιδιά πήραν μέρος στον αγώνα Kifisia kids. H προσέλευση ξεπέρασε φέτος κάθε προηγούμενο, σε έναν αγώνα γιορτή για μικρούς και μεγάλους οι οποίοι απήλαυσαν τις μαγευτικές διαδρομές του καλλικρατικού Δήμου.

Υπεύθυνοι για τη διοργάνωση ήταν το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», ο Δήμος Κηφισιάς, η αθλητική εταιρεία PUMA, και το All About Running. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Πρώτος στους άνδρες στον Hμιμαραθώνιο τερμάτισε ο Χριστόφορος Γεωργούλας και πρώτη στις γυναίκες η Μαρία Κρόγκου.

Στον αγώνα των 10 km πρώτος ήταν o Nικος Κουτσούμπας και στην ίδια απόσταση πρώτη τερμάτισε η Χριστίνα Σαμπατακάκη.

Στον αγώνα των 5 km την πρώτη θέση κατέλαβε ο Κώστας Δρόσος ενώ από πλευράς γυναικών η Ελένη Μαυριτοπούλου.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους μικρούς αθλητές που με την παρουσία τους έδωσαν μοναδικό παλμό στη διοργάνωση. 1.000 μ. Πρώτος ο Κωστής Παπαδόπουλος, δεύτερος ο Αναστάσης Πανάς και τρίτη η Μαριάννα Τσαπαλή.

Ο Δήμος Κηφισιάς μεταφέρει, με ανακοίνωσή του, τις ευχαριστίες του στους υποστηρικτές του «Κifisia City Run», το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ, τις μπανάνες DOLL, τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΧΑΛΒΑ, το RED BULL και την LIFEGUARD HELLAS (κέντρο εκπαίδευσης ναυαγοσωστών) καθώς και στους χορηγούς επικοινωνίας.

Αυτή η μεγάλη γιορτή δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη σημαντική συμβολή της Τροχαίας Κηφισιάς, του διοικητή και των τροχονόμων της, του ΟΑΣΑ, των υπαλλήλων του Δήμου Κηφισιάς, των οποίων η εθελοντική συμμετοχή ήταν καταλυτική για τη διεξαγωγή του Αγώνα καθώς και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου – Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού. Ο Δήμος ευχαριστεί, επίσης, τον Νίκο Καρανικόλα για τη φωτογραφική κάλυψη της διοργάνωσης.

Η διοίκηση του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» ευχαριστεί ιδιαίτερα τον υπεύθυνο της Puma Γιάννη Σούμπαση και τον πρωταθλητή Νίκο Πολιά για την ουσιαστική συμβολή τους στη διοργάνωση και στην επίτευξη των σκοπών του Αγώνα που είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, η προώθηση του κινήματος για άθληση, ο αθλητικός τουρισμός στην πόλη και η καθιέρωση του Αγώνα «Κηφισιά – City Run».

Στους αγώνες παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, οι συνδιοργανωτές του Αγώνα Σταύρος Ζαπάντης, πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμού- Πολιτισμού, ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ και υπεύθυνος Αθλητισμού Αχιλλέας Κουρέπης, η αντιδήμαρχος Δημοτικών Πόρων Σίσσυ Παπασπύρου, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Προγραμματισμού Χρήστος Καλός, ο εντεταλμένος σύμβουλος Παιδικών Σταθμών Γιάννης Παντελεάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet