Σε 5 μήνες πίσω στην αγωνιστική δράση ο Άλκης Παππάς για τον Πανερυθραϊκό B.C.
Αθλητισμός

Σε 5 μήνες πίσω στην αγωνιστική δράση ο Άλκης Παππάς για τον Πανερυθραϊκό B.C.

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου ο Άλκης Παππάς, από τον γιατρό του Πανερυθραϊκού Αθλητικού Συλλόγου, Φώτη Τσούκα, στην Ευρωκλινική Αθηνών, όπως ενημερώνει το Δ.Σ.

Ειδικότερα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι ο πολύπειρος γκαρντ της ομάδας, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξί πόδι, από τον άσχημο τραυματισμό του στην αναμέτρηση με το Ψυχικό. «Το υγρό που είχε μαζέψει το γόνατό του δεν επέτρεπε ασφαλή εκτίμηση της ζημιάς αρχικά, ωστόσο όταν αυτό υποχώρησε και φάνηκε το μέγεθος του τραυματισμού, αποφασίστηκε η άμεση -χειρουργική- αποκατάσταση, ώστε να επανέλθει το συντομότερο δυνατό», προσθέτει ο Σύλλογος.

Πλέον, σύμφωνα με τον Σύλλογος, μετά την άκρως επιτυχημένη αρθροσκόπηση, ο Άλκης Παππάς αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε περίπου 5 μήνες, ξεκινώντας τις θεραπείες σε 20 με 30 μέρες,

«Ευχαριστούμε θερμά τον γιατρό μας, κ. Τσούκα, αλλά και το προσωπικό της Ευρωκλινικής, για τις υπηρεσίες τους. Άλκη, “σιδερένιος” και ευχόμαστε να σε έχουμε ξανά μαζί μας όσο πιο γρήγορα γίνεται!» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet