Σπουδαίες νίκες για τα Τμήματα Προμίνι και Μίνι του Πανερυθραϊκού
Αθλητισμός

Σπουδαίες νίκες για τα Τμήματα Προμίνι και Μίνι του Πανερυθραϊκού

Την Κυριακή 17/01 στο κλειστό γυμναστήριο “Στέλιος Καλαϊτζής” διεξήχθησαν δύο πολύ σημαντικοί αγώνες των τμημάτων υποδομών ΠροΜίνι και Μίνι.

Το τμήμα ΠροΜίνι, με προπονητές τον κ. Λουκά Γιαουρτόγλου και κ. Θάνο Νούση, βρίσκεται πλέον στην 1η θέση του Ομίλου του, διεκδικώντας με πολλές αξιώσεις την πρόκριση του στην τελική φάση του Πρωταθλήματος, αφού επικράτησε της ΑΕΝΚ με 61-30.

Το Τμήμα Μίνι, με προπονητές τον κ. Τάσο Καλλιανιωτή και κ. Θάνο Νούση, μετά τη νίκη του επί της ΑΕΝΚ με 48-30, προκρίθηκε επάξια στην τελική φάση του πρωταθλήματος στο οποίο διαγωνίζεται.

“Τέτοιες νίκες αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά και το έργο που επιτελείται στα τμήματα υποδομών του Συλλόγου. Η προσπάθεια που γίνεται, κυρίως τα τελευταία 4 χρόνια, με πρωτομάστορα τον αρχιπροπονητή της ακαδημίας Δημήτρη Χουχουλή, αλλά και των άξιων συνεργατών του, αποδίδει καρπούς…

Ευχαριστούμε θερμά τους αθλητές μας, τον κόσμο που μας στηρίζει με την παρουσία του, μα πάνω από όλα ευχαριστούμε τους γονείς των μικρών μας αθλητών, τους συνοδοιπόρους μας σε αυτή τη προσπάθεια, καθώς η στήριξή τους μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε” αναφέρει ο Σύλλογος στη σελίδα του στο Facebook.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet