Στα πέναλτι η πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου για την Κηφισιά
Αθλητισμός

Στα πέναλτι η πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου για την Κηφισιά

Πρόκριση για την ομάδα της Κηφισιάς στους «8» του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής (τελικός 4ου ομίλου), καθώς επικράτησε στα πέναλτι με 4-2 του Άγιου Ιερόθεου στο γήπεδο Ηφαίστου. Το σκορ της κανονικής διάρκειας και της παράτασης ήταν 1-1.

Με βάση την περιγραφή του αγώνα, όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου, η ομάδα της Κηφισιάς άνοιξε το σκορ στο 29′ με σουτ του Κυριαζή, έπειτα από ασίστ του Σπηλιωτάκη, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν στο αμέσως επόμενο λεπτό, όταν ο Σαγανάς, με ωραία ατομική προσπάθεια, έκανε το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στην παράταση, η Κηφισιά στο 110′ με τοη κεφαλιά του Καρβουνίδη, ενώ ο Άγιος Ιερόθεος στο 112′, επίσης με κεφαλιά του Κετσετζόγλου.

Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να είναι πιο εύστοχη από την άσπρη βούλα, έχοντας 4/4 και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δυο χαμένα πέναλτι, ένα με τον Σαγανά, που έστειλε την μπάλα άουτ και ακόμα ένα με τον Γκούτσουλα, που απέκρουσε ο Καλδέλης διαμορφώνοντας το τελικό 2-4 στο τελευταίο ματς για το 2016.

Στον μίνι τελικό του 4ου ομίλου η ομάδα της Κηφισιάς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ατσαλένιος-Ρόδος.

Διαδικασία πέναλτι: Έσλερ 0-1, Γούλας 1-1, Σάμιος 1-2, Σαγανάς (άουτ), Καρακώστας 1-3, Μπιρμπίλι 2-3, Μουσταφίδης (2-4), Γκουτσούλας (απόκρουση)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Ρουμπής, Πολίτης, Νιζάμης (98′ Θανόπουλος), Μπιρμπίλι, Κωστούλας, Γκουτσούλας, Πανούσης (77′ Γούλας), Καραμέρης, Σαγανάς, Σούφλας (71′ Κετσετζόγλου), Μιχαλόπουλος

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Καλδέλης, Χαλκιάς, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Ρεντζής, Σπηλιωτάκης, Κυριαζής (65′ Φαρινόλα), Παναγιωτόπουλος (95′ Καρβουνίδης), Χαϊκάλης (73′ Σάμιος).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet