Στη δεύτερη θέση του 1ου Τουρνουά Βόλεϊ «Μ. Παπαδόπουλος» οι Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας
Αθλητισμός

Στη δεύτερη θέση του 1ου Τουρνουά Βόλεϊ «Μ. Παπαδόπουλος» οι Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας

Με την αναμέτρηση ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνων – ΑΕΚ, στον μεγάλο τελικό ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Βόλεϊ «Μίμης Παπαδόπουλος» την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο «Στέλιος Καλαϊντζής», το οποίο, κατέληξε σε «κιτρινομαύρα» χέρια.

Η «Ένωση» επικράτησε των Αμαζόνων με 3-1 σετ κατακτώντας την 1η θέση, ενώ στον μικρό τελικό, ο οποίος προηγήθηκε, ο ΖΑΟΝ νίκησε τον Πανιώνιο με σκορ 3-0 σετ. ΑΕΚ και Αμαζόνες βρέθηκαν στις θέσεις των φιναλίστ αφού επικράτησαν, η μεν πρώτη του Πανιωνίου με 3-0 σετ, στον 1ο ημιτελικό, η δε δεύτερη του ΖΑΟΝ με το ίδιο σκορ, στον 2ο ημιτελικό, το Σάββατο 1η Οκτωβρίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο δήμαρχος Κηφισιάς Γεώργιος Θωμάκος, ο οποίος παρέδωσε το κύπελο στην αρχηγό της νικήτριας ομάδας Διάλλα Βασιλική, αλλά και ο αντιδήμαρχος Εκάλης και εντεταλμένος αθλητισμού Αχιλλέας Κουρέπης, ο οποίος με τη σειρά του βράβευσε την αρχηγό των Αμαζόνων Χρυσάνθη Χριστοδούλου.

Ο ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες ευχαριστεί την ΑΕΚ, τον Πανιώνιο και τον ΖΑΟΝ για τη συμμετοχή τους.

Τέλος, σημειώνεται ότι το τουρνουά, διοργανώθηκε από τις Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας σε συνεργασία με το Κέντρο Έρευνας και Μελέτης της Μικρασιατικής Ερυθραίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμη για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική καταστροφή (1922-2022), ενώ φέρει το όνομα του ιδρυτή και πρώτου προέδρου των Αμαζόνων Μίμη Παπαδόπουλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet