Στη μάχη του κυπέλλου μπάσκετ ανδρών οι ομάδες του Βόρειου Τομέα
Αθλητισμός

Στη μάχη του κυπέλλου μπάσκετ ανδρών οι ομάδες του Βόρειου Τομέα

Με τη συμμετοχή δύο ομάδων από τον Δήμο Κηφισιά, του Πανερυθραϊκού και της Α.Ε. Νέας Κηφισιάς, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του κυπέλλου Μπάσκετ Ανδρών.

Η ΑΕΝΚ κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, νικώντας τον Πρωτέα Βούλας με σκορ 54-48, ενώ ο Πανερυθραϊκός «σκόνταψε» απέναντι στον Πανελευσινιακό, από τον οποίο κι έχασε με 72-77.

«Χρήσιμη και διδακτική ήττα»

Ως «χρήσιμη και διδακτική ήττα» χαρακτηρίζει την ήττα από τον Πανελευσινιακό η ομάδα της Ν. Ερυθραίας, στον λογαριασμό της στο facebook

Ειδικότερα, στη σχετική ανάρτηση αναφέρονται τα εξής:

Χρήσιμη και διδακτική ήττα, η οποία παράλληλα σήμανε και τον αποκλεισμό από τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, γνώρισε ο Πανερυθραϊκός, στον πρώτο επίσημο αγώνα του για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, από τον Πανελευσινιακό με 72-77.

Σε μία αναμέτρηση που περισσότερο είχε χαρακτηριστικά παιχνιδιού προετοιμασίας για τις δύο ομάδες, ο κόουτς Χουχουλής δοκίμασε αρκετά σχήματα, εξάγοντας πολύτιμα συμπεράσματα, εν όψει της δύσκολης προσεχούς σεζόν που έχουμε μπροστά μας, ειδικά σε ένα τέτοιο ματς το οποίο είχε επίσημο χαρακτήρα. Άλλωστε, ο νέος -και αρκετά νεανικός- Πανερυθραϊκός ΤΩΡΑ «χτίζεται», μιας και η ανανέωση στο έμψυχο δυναμικό ήταν μεγάλη -με την έλευση εννιά καινούριων αθλητών- και έχει πολύ δρόμο μπροστά του μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό στάδιο.

Στα του αγώνα, η ομάδα μας, η οποία απέδωσε για τρία δεκάλεπτα εξαιρετικό μπάσκετ (με αποκορύφωμα την εικόνα της στο πρώτο ημίχρονο, όταν και πήρε διαφορά ακόμη και 15 πόντων), έλεγχε τον ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια, ωστόσο στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Πανελευσινιακός αντεπιτέθηκε, κατόρθωσε να «γυρίσει» το παιχνίδι και να πάρει πανάξια το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Δεκάλεπτα: 27-12, 41-35, 61-55, 72-77

Διαιτητές: Μηλαπίδης, Σπυρόπουλος

Πανερυθραϊκός (Χουχουλής): Δέλλιος 5, Στεργίου, Καλλιανιώτης 18(4), Δερμιτζάκης 16 (3), Τσακίρης 8, Σκάνδαλος 3 (1), Γιαουρτόγλου 7 (1), Αντωνίου 2, Μακρόπουλος 7, Σταθόπουλος 6, Καλούδας, Κωνσταντινόπουλος.

Πανελευσινιακός (Τσαουσίδης): Αβραμίδης 13, Κελαϊδής 8 (2), Ρόκας, Χόρτσας 2, Ζούμπος 7 (1), Τζιάλλας 5, Στέφος 12, Δούκας 6, Κεφαλάς, Ματζιώρης 20 (4).

Εν τω μεταξύ, το Σάββατο 16/9/2017 θα πραγματοποιηθεί η 2η αγωνιστική της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών, με τη συμμετοχή 5 ομάδων από τον Βόρειο Τομέα Αττικής.

Οι αναμετρήσεις του Σαββάτου

18.45 Ίκαρος Ν. Σμύρνης – Χολαργός
17.00 Πανελευσινιακός – Μαρούσι
17.00 Α.Ε. Νέας Κηφισιάς – Ερμής Αγιάς
17.00 Γέφυρα – Ψυχικό
18.00 Χαρίλαος Τρικούπης – Παπάγου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet