Στον Πανερυθραϊκό από τη νέα περίοδο ο Αναστάσης Κωστόπουλος
Αθλητισμός

Στον Πανερυθραϊκό από τη νέα περίοδο ο Αναστάσης Κωστόπουλος

Συνεχίζοντας μεθοδικά και απρόσκοπτα την υλοποίηση του πλάνου του νέου μοντέλου ανάπτυξης ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς αθλητή Αναστάση Κωστόπουλου, ο οποίος θα ενισχύει τις προσπάθειες της ομάδας από την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο 18χρονος νεοαποκτηθείς γκαρντ/φόργουορντ της ομάδας μας (2,00μ.) έχει αποτελέσει μέλος όλων των μικρών εθνικών ομάδων της χώρας μας, ενώ υπήρξε αρχηγός της Εθνικής U16 το 2018, αλλά και στέλεχος της Εθνικής Εφήβων 3Χ3. Έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στις Ακαδημίες της ΚΑΠ (1η θέση στο Τουρνουά Μίνι της ΕΣΚΑ, το 2015). Την περίοδο 2016-2017 μεταπήδησε στον ΑΣΕ Δούκα, όπου παρέμεινε για δύο χρόνια, κατακτώντας μάλιστα την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων το 2017, στο Μεσολόγγι.

Το ταλέντο του δεν έμεινε απαρατήρητο από τον Παναθηναϊκό, που επένδυσε στον Αναστάση, «ντύνοντάς» τον στα πράσινα. Με το «Τριφύλλι» στο στήθος αγωνίστηκε για δύο χρόνια (2018-2020), ενώ ακολούθησε και την προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του «Εξάστερου» το καλοκαίρι του 2019. Τελευταίος του σταθμός προτού φορέσει τη φανέλα του Πανερυθραϊκού ήταν ο ΚΑΟ Μελισσίων (Β’ Εθνική), όπου βρέθηκε την προηγούμενη σεζόν (2020-2021), αποκτώντας τις πρώτες του εμπειρίες σε επίπεδο Ανδρών και μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet