Συγχαρητήρια από τη δημοτική αρχή στην ΠΑΕ Κηφισιάς για τη φετινή της πορεία
Αθλητισμός

Συγχαρητήρια από τη δημοτική αρχή στην ΠΑΕ Κηφισιάς για τη φετινή της πορεία

Η πρώτη χρονιά μετά την άνοδο στην Super League 2 της ΠΑΕ Κηφισιάς ολοκληρώθηκε βρίσκοντας την ομάδα στην έκτη θέση της διοργάνωσης. Μία απαιτητική χρονιά, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, καθώς η ομάδα της Κηφισιάς χρησιμοποίησε για έδρα της το γήπεδο της Καισαριανής.

Ο Δήμος Κηφισιάς «ευχαριστεί τον Δήμο Καισαριανής, τον δήμαρχο Χρήστο Βοσκόπουλο, το αρμόδιο Νομικό Πρόσωπο και το προσωπικό του γηπέδου για τη φιλοξενία. Οι Κηφισιώτες φίλαθλοι ακολούθησαν την ομάδα και σε κάποιους αγώνες γέμισαν τις κερκίδες του γηπέδου, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

Μάλιστα, η δημοτική αρχή σημειώνει ότι «συνεργάζεται στενά με τη διοίκηση της ομάδας με στόχο την αναβάθμιση των αθλητικών χώρων του Δημοτικού Σταδίου Κηφισιάς “Ι.Ζηρίνης”. Στόχος είναι την νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα της Κηφισιάς να βρεθεί στο σπίτι της, στην φυσική της έδρα. Το έργο της αντικατάστασης χλοοτάπητα του Ζηρινείου έχει προχωρήσει ενώ έχουν προγραμματιστεί και νέα έργα».

Τέλος, ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος «συγχαίρει τους παίκτες, τον πρώην προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλο, τον τεχνικό διευθυντή Στέφανο Κοτσόλη, τον πρόεδρο Χρήστο Πρίτσα και το Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς και τον μεγάλο χορηγό της ομάδας Autobesikos- Νίκος Μπέσικος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet