Συγχαρητήρια στον Α.Ο. Κηφισιάς από Γ. Θωμάκο
Αθλητισμός

Συγχαρητήρια στον Α.Ο. Κηφισιάς από Γ. Θωμάκο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που ακολουθεί, ο συνδυασμός ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης, με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Θωμάκο, συγχαίρει θερμά την ομάδα βόλεϊ του Α.Ο. Κηφισιάς για τη συμμετοχή της στον τελικό του κυπέλλου βόλεϊ που έγινε στην Καλαμάτα την Κυριακή 16 Μαρτίου.

Μετά τη σταθερή αγωνιστική παρουσία των τελευταίων ετών, εφέτος η ομάδα μας εξαιτίας της μεθοδικής και ομαδικής δουλειάς, πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα ως η μεγάλη έκπληξή του και διεκδίκησε το κύπελλο απέναντι στον Ολυμπιακό. Η πορεία της θυμίζει έντονα την ιστορική ομάδα του ΑΟΚ προηγουμένων δεκαετιών που δόξασε την Κηφισιά κι έφερε τίτλους στην πόλη. Ο δίκαιος έπαινος όλων μας, ανήκει στους αθλητές, ορισμένοι από τους οποίους αγωνίζονται επί σειρά ετών στην ομάδα μας , στον άξιο τεχνικό κ. Αρσενιάδη, στη διοίκηση της και ειδικά στον αρχιτέκτονα της αναμόρφωσης του ΑΟΚ εδώ και χρόνια Θόδωρο Δεληγιαννάκη γενικό αρχηγό της ομάδας.

Η Κηφισιά αποδεικνύει διαρκώς ότι είναι μία αθλητούπολη και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι διαχρονικά είναι και «βολεϊμάνα», έχοντας μάλιστα εδώ και αρκετά χρόνια τρεις ομάδες της (ΑΟΚ, Ηρακλής Κηφισιάς και ΖΑΟΝ) σε εθνικές κατηγορίες. Ευχόμαστε οι φίλαθλοι της πόλης να πυκνώνουν ακόμη περισσότερο τις κερκίδες του Ζηρίνειου στους αγώνες των ομάδων μας, απολαμβάνοντας θέαμα και βοηθώντας για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Τέλος πιστεύουμε ότι οι ομάδες μας με υψηλούς αγωνιστικούς στόχους, πρέπει να βρουν στέγη και αγωνιστική έδρα αντάξια τους και συγκεκριμένα στον αθλητικό χώρο του Τριγώνου Φραγκοπούλου, έκτασης 24 στρεμμάτων που συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις για την κατασκευή νέου μεγάλου κλειστού αθλητικού κέντρου και όχι κολυμβητηρίου όπως άστοχα πιστεύουμε ότι προωθείται.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet