Συγχαρητήρια του Δήμου Κηφισιάς σε Α.Ο. Εκάλης και ΖΑΟΝ για τις επιτυχίες τους
Αθλητισμός

Συγχαρητήρια του Δήμου Κηφισιάς σε Α.Ο. Εκάλης και ΖΑΟΝ για τις επιτυχίες τους

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος συγχαίρουν για τις επιτυχίες τους την ανδρική ομάδα Α.Ο. Εκάλης, αλλά και το τμήμα μπάσκετ του ΖΑΟΝ για τις πρόσφατες επιτυχίες τους.

Ειδικότερα, στην περίπτωση του Α.Ο. Εκάλης τα συγχαρητήρια απευθύνονται σε όλους τους παίκτες, τον προπονητή, αλλά και τη διοίκηση της ανδρικής ομάδας, η οποία πέτυχε την άνοδό της από τη Δ’ στη Γ’ ΕΣΚΑ.

Τα συγχαρητήρια προς τον ΖΑΟΝ απευθύνεται σε όλα τμήματα που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ όλων των ηλικιακών κατηγοριών επιτυγχάνοντας:

  • Την άνοδο της ομάδας Κορασίδων (U16) στην Α’ κατηγορία ΕΣΚΑ, η οποία στα play offs με ρεκόρ 22-2 κέρδισε τη σειρά αγώνων με τον Γ.Σ. Αμαρουσίου με 3-1.
  • Την άνοδο της ομάδας Νεανίδων στο κορυφαίο επίπεδο της Α’ ΕΣΚΑ, με ρεκόρ νικών/ηττών 19-1 σε 3 φάσεις αγώνων.
  • Την πρόκριση της Γυναικείας Ομάδας, που αποτελείται κατά τα 10/12 από αθλήτριες κάτω των 19 ετών και αγωνίζεται στη Γ’ κατηγορία ΕΣΚΑ, στην οποία έχει εξασφαλίσει τη 2η θέση στην κανονική περίοδο, με ρεκόρ νικών-ηττών μέχρι στιγμής 22-3 και περνά στα play-offs όπου θα διεκδικήσει σε δύο φάσεις την άνοδό της στη Β’ ΕΣΚΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet