Συνεχίζεται με επιτυχία το camp του ΑΟΠ Κηφισιάς
Αθλητισμός

Συνεχίζεται με επιτυχία το camp του ΑΟΠ Κηφισιάς

Με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε και συνεχίζεται το 2o volleyball camp του Αθλητικού Ομίλου Πετοσφαίρισης Κηφισιάς, μας ενημερώνει ο Σύλλογος των Βορείων Προαστίων.

Το camp πραγματοποιείται στο «Ζηρίνειο» της Κηφισιάς και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή 1η Ιουλίου.

Μέσα από τις προπονήσεις οι νεαροί αθλητές έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν και να τελειοποιήσουν τις ατομικές τεχνικές. Μάλιστα τα παιδιά συμμετέχουν με ενθουσιασμό, δίνοντας μεγάλη βάση στις οδηγίες του έμπειρου προπονητικού επιτελείου της ομάδας, επισημαίνει ο Σύλλογος.

Υπεύθυνοι προπονητές είναι οι Κώστας Αρσενιάδης (προπονητής ΑΟΠΚ), Χρήστος Δημητρουλάκος (Β΄προπονητής ΑΟΠΚ), Κώστας Παπακωνσταντίνου (προπονητής τμημάτων υποδομής) και Χρύσα Νάκη (περιφερειακή ομοσπονδιακή προπονήτρια).

Το «παρών» στις προπονήσεις έδωσαν ο πρόεδρος της Κηφισιάς, Γιάννης Κόντος και ο γενικός γραμματέας, Τάσος Οικονομόπουλος, οι οποίοι παρακολούθησαν τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών.

Ο πρόεδρος του ΑΟΠ, αναφερόμενος στο camp, τόνισε στο επίσημο site της ομάδας www.kifissiavolley.gr:

«Το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλό και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για αυτό. Το τεχνικό μας επιτελείο, με επαγγελματισμό, μαθαίνει στους νεαρούς αθλητές το άθλημα του βόλεϊ. Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν».

Προσκαλούμε αθλητές ηλικίας 10 έως 18 ετών, καθώς και τους γονείς τους, να έρθουν στο Ζηρίνειο ώστε να γνωρίσουν από κοντά το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας και να παρακολουθήσουν από κοντά το camp. Οι προπονήσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή 18:30 με 21:30».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet