Σχολείο… πήγε ο Πανερυθραϊκός
Αθλητισμός

Σχολείο… πήγε ο Πανερυθραϊκός

Επιστροφή… στο σχολείο για τον Πανερυθραϊκό, αφού αντιπροσωπεία παίκτων και προπονητών της ομάδας βρέθηκαν την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας, μοιράζοντας προσκλήσεις για τον κυριακάτικο (11/3, 17:00) αγώνα με τον Φιλαθλητικό, καθώς και πολλά χαμόγελα στους μικρούς μαθητές.

Το πρωί της Παρασκευής, ο προπονητής Δημήτρης Χουχουλής, ο αρχηγός της ομάδας, Τάσος Καλλιανιώτης, ο Γιώργος Σταθόπουλος, αλλά και ο Διονύσης Κατσιώτης απο πλευράς της Διοικούσας Επιτροπής, επισκέφθηκαν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας και «μύησαν» τους λιλιπούτειους μαθητές στον μαγικό κόσμο του μπάσκετ, διδάσκοντάς τους μερικά από τα μυστικά του αθλήματος.

Στο περιθώριο της επίσκεψης, ο κ. Χουχουλής μίλησε στους μαθητές για τα σημαντικά οφέλη του Αθλητισμού και της Φυσικής Αγωγής, παροτρύνοντάς τους να παίζουν, να αθλούνται και να μην χαραμίζουν τον χρόνο τους μπροστά σε μία οθόνη. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι προτεραιότητα έχει πάντοτε το σχολείο και τα μαθήματα, εξηγώντας, όμως, ότι αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την ενασχόληση με τον Αθλητισμό και ότι οι γονείς θα πρέπει να σπρώχνουν τα παιδιά τους στην άθληση και όχι το αντίθετο.

Κλείνοντας, ο προπονητής του Πανερυθραϊκού ώθησε τους μικρούς μας φίλους να «κυνηγούν» τα όνειρά τους, να έχουν όρεξη και να παλεύουν γι΄ αυτά, τονίζοντας την αξία και το πόσο σημαντική είναι η συγκέντρωση και το πρόγραμμα που θα πρέπει να έχουν για να πετύχουν και αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «τίποτα δεν σου χαρίζεται στη ζωή». Μάλιστα, έφερε ως λαμπρό παράδειγμα τον αρχηγό του Πανερυθραϊκού, τον Τάσο Καλλιανιώτη, ο οποίος κατάφερε με πολύ κόπο και προσπάθεια να συνδυάσει το μπάσκετ, παίζοντας εδώ και πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο, με τις ;καδημαϊκές του σπουδές, φτάνοντας πλέον να διδάσκει στο Πολυτεχνείο.

Ακολούθησαν διαγωνιστικά παιχνίδια, με τον Δημήτρη Χουχουλή, τον Τάσο Καλλιανιώτη και τον Γιώργο Σταθόπουλο να δίνουν το έναυσμα και τα παιδιά να το χαίρονται με την ψυχή τους, ενώ ο νικητής κέρδισε μία εμφάνιση του Πανερυθραϊκού. Στο πλαίσιο των παιχνιδιών, ο Γιώργος Σταθόπουλος δεν χάλασε το χατήρι των μικρών μαθητών και τους χάρισε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, γνωρίζοντας την αποθέωση.

Τέλος, η αντιπροσωπεία της ομάδας του Πανερυθραϊκού μοίρασε δώρα, αναμνηστικά, αλλά και προσκλήσεις στους μαθητές, καλώντας τους στο κυριακάτικο παιχνίδι του Πανερυθραϊκού με τον Φιλαθλητικό (11/3, 17:00), με τα παιδιά να δείχνουν τον ενθουσιασμό τους.

Με ανακοίνωσή της η ομάδα ευχαριστεί πολύ τον διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας, Γιάννη Μεριχωβίτη, όπως φυσικά και όλους τους δασκάλους, για τη συνεργασία και τον χρόνο που τους αφιέρωσαν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet