Τη στήριξη του Δήμου Κηφισιάς στους Ολυμπιακούς Αγώνες έχει ο αθλητής του Γ.Σ. Κηφισιάς Μίλτος Τεντόγλου
Αθλητισμός

Τη στήριξη του Δήμου Κηφισιάς στους Ολυμπιακούς Αγώνες έχει ο αθλητής του Γ.Σ. Κηφισιάς Μίλτος Τεντόγλου

Τον πρωταθλητή Ευρώπης στο μήκος (2021, 2019) και αθλητή του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος συνοδευόταν από τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι και τον πρόεδρο του Γ.Σ. Κηφισιάς, Ιωάννη Σιώμο, δέχτηκαν, το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου 2021 ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Αθλητισμού Αχιλλέας Κουρέπης, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Κηφισιάς, προκειμένου να συζητηθούν οι δυσκολίες και τα προβλήματα της Ολυμπιακής προετοιμασίας εν όψει της συμμετοχής του αθλητή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο τον Ιούλιο. Ο 23χρονος άλτης του μήκους θα συμμετέχει στους αγώνες με την καλύτερη φετινή επίδοση στην Ευρώπη, 8,35μ. την οποία σημείωσε τον Μάρτιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τορούν της Πολωνίας.

Ο κ. Θωμάκος συνεχάρη τον αθλητή, τον προπονητή και τον Γυμναστικό Σύλλογο Κηφισιάς και σημείωσε πως η συμμετοχή του στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός των Ολυμπιακών Αγώνων αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Δήμο.

Ο Δήμος Κηφισιάς θα στηρίξει και θα ενισχύσει την προετοιμασία του αθλητή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω της ετήσιας τακτικής επιχορήγησης του Γ.Σ. Κηφισιάς για εξεύρεση χορηγιών, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet