Τιμωρήθηκε ο κριτής του αγώνα Κηφισιά – Κόροιβος
Αθλητισμός

Τιμωρήθηκε ο κριτής του αγώνα Κηφισιά – Κόροιβος

Τιμωρήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Αττικής ο κριτής της αναμέτρησης Κηφισιά – Κόροιβος που διεξήχθη το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015, στο Ζηρίνειο Κηφισιάς, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Μπάσκετ Ανδρών (βλέπε δημοσίευμα Άδικη ήττα για την Κηφισιά από τον Κόροιβο με 60 – 61).

Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου αποφασίστηκε η τιμωρία του κριτή Γρηγόρη Σαμαρτζή-Σκέντζου.

Ο κριτής είχε μετρήσει στον φωτεινό πίνακα καλάθι του Νίκου Γκίκα της Κηφισιάς για τρίποντο ενώ ο διαιτητής είχε υποδείξει δίποντο.

Ακολουθεί η απόφαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Αττικής (ΣΚΚΑ):

Το Δ.Σ του Συνδέσμου σε έκτακτη συνεδρίαση του, σήμερα Τρίτη 10-11-2015, στα γραφεία του ΣΚΚΑ, αποφάσισε ομόφωνα:

Ο κριτής Σαμαρτζής Σκέντζος Γρηγόρης να βγει:

α) εκτός πινάκων αξιολόγησης κριτών εθνικών κατηγοριών μέχρι τις 31-1-2016 και

β) εκτός πινάκων αξιολόγησης κριτών Α1 (ΕΣΑΚΕ) μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

Η απόφαση αυτή, αφορά παράπτωμα του κριτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του στον αγώνα ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ για το πρωτάθλημα της Α1 την 5η αγωνιστική.

Συγκεκριμένα το Δ.Σ αφού άκουσε τον κριτή Σαμαρτζή Σκέντζο Γρηγόρη να αναφέρεται σε όλα όσα έγιναν στον παραπάνω αγώνα, για την απεικόνιση στον ηλεκτρονικό πίνακα 3 πόντων αντί 2 πόντων, 9 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα έκρινε ότι υπάρχει πλημμελής άσκηση καθήκοντος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet