Τ. Αντωνίου: Οι φίλοι του Πανερυθραϊκού μας δίνουν τεράστια δύναμη
Αθλητισμός

Τ. Αντωνίου: Οι φίλοι του Πανερυθραϊκού μας δίνουν τεράστια δύναμη

Τον ιδιαίτερα επικίνδυνο ΚΑΟ Κορίνθου φιλοξενεί αύριο, Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, στις 17:00 ο Πανερυθραϊκός, στο κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής», για την 9η Αγωνιστική της Β΄ Εθνικής.

Ο κόουτς Χουχουλής και οι παίκτες του είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να επιστρέψουν στις νίκες μπροστά στον κόσμο του Πανερυθραϊκού, με τον έμπειρο φόργουορντ της ομάδας Τάσο Αντωνίου να εκθειάζει την παρουσία των φιλάθλων, μέσω των δηλώσεών του στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου για το αυριανό ματς, καλώντας τους παράλληλα να δώσουν ξανά βροντερό «παρών» στο «Στέλιος Καλαϊτζής».

Συγκεκριμένα, σημειώνει τα εξής:

«Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Το ζητούμενο αύριο είναι ένα: νίκη και μόνο νίκη. Δουλεύουμε σκληρά, έχουμε βρει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία μετά το κακό ξεκίνημα, όμως έχουμε ακόμη πολλά περιθώρια για να “βγάλουμε” πολύ καλύτερο μπάσκετ. Και το γνωρίζουμε. Έχουμε πολλές δυνατότητες, που ακόμη δεν τις έχουμε αποτυπώσει στο παρκέ, αλλά φαίνεται και μέσα από τις προπονήσεις ότι αυτό δεν θα αργήσει να “βγει” και στους αγώνες και ότι θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Αρκεί να έχουμε συγκέντρωση και υπομονή.

»Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Κόρινθο, μία ομάδα σκληρή και “δεμένη”, που έχει σταθερά ανοδική πορεία στην κατηγορία και διαθέτει αρκετούς έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Όμως, όπως είπα, θέλουμε πολύ τη νίκη και είμαστε έτοιμοι να υπερβάλουμε εαυτούς ώστε να φτάσουμε σε αυτήν. Και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε. Αρκεί να κάνουμε αυτά που δουλέψαμε με τον κόουτς και το τεχνικό τιμ όλη την εβδομάδα και να “μείνουμε” στο πλάνο μας για 40 λεπτά.

»Άλλωστε, με τέτοιο κόσμο στο πλευρό μας δεν θα πρέπει να φοβόμαστε τίποτα, γιατί μέχρι τώρα οι φίλοι του Πανερυθραϊκού είναι φανταστικοί και μας δίνουν τεράστια δύναμη, ειδικά στα δύσκολα. Γι΄ αυτό και θέλουμε να τους αποζημιώνουμε σε κάθε ματς. Το αξίζουν. Και τους περιμένουμε να είναι και στο αυριανό παιχνίδι εκεί και να γεμίσουν το “Στέλιος Καλαϊτζής”, δίνοντάς μας, όπως πάντα, αυτό το… κάτι παραπάνω που χρειαζόμαστε!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet