«Χρυσός» Καραλής στους Μεσογειακούς Αγώνες Νέων
Αθλητισμός

«Χρυσός» Καραλής στους Μεσογειακούς Αγώνες Νέων

Εντυπωσιακός ήταν ο αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς Εμμανουήλ Καραλής στην επάνοδό του στην αγωνιστική δράση, κατακτώντας την πρώτη θέση στο επί κοντώ στους Μεσογειακούς Αγώνες Κ23 στο Μιραμάς «πετώντας» πάνω από τα 5.55 μέτρα.

Σχεδόν δέκα μήνες από τον τελευταίο του αγώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ, ο Έλληνας πρωταθλητής είχε εξαιρετική επίδοση στους Μεσογειακούς, ξεπερνώντας τα 5,55 μ. και καταλαμβάνοντας την πρωτιά, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων.

Ο 20χρονος έχασε οριακά τα 5,65μ. που είναι όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης, ωστόσο θα βρεθεί κανονικά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Γκέβλε, με τη συνέχεια ως τότε να περιλαμβάνει τους αγώνες στο Παρίσι (27/01).

Ο Καραλής ξεκίνησε με δύο άκυρα στα 5,35 μ., περνώντας στη συνέχεια με την πρώτη τα 5,45 μ. και με τη δεύτερη τα 5,55 μέτρα. Υπενθυμίζεται πως ο τελευταίος αγώνας του ήταν στις 4 Μαρτίου 2018, όταν κατάλαβε την 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ με άλμα στα 5,80 μέτρα, ενώ ο τραυματισμός του στη συνέχεια τον κράτησε για μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet