Χωρίς Δέλλιο η συνέχεια για τον Πανερυθραϊκό
Αθλητισμός

Χωρίς Δέλλιο η συνέχεια για τον Πανερυθραϊκό

Δίχως τον Γιώργο Δέλλιο θα πορευτεί -τουλάχιστον- μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου ο Πανερυθραϊκός, καθώς ο σέντερ της ομάδας αναγκάζεται, για οικογενειακούς λόγους, να απουσιάσει απ’ τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ως εκ τούτου, η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων έμελλε να είναι το τελευταίο παιχνίδι του Γιώργου με τη φανέλα του Πανερυθραϊκού, καθώς στο ματς της περασμένης Κυριακής με την ΕΦΑΟΖ δεν κατάφερε να αγωνιστεί, μην κατορθώνοντας να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Ο Γιώργος Δέλλιος ήρθε στον Πανερυθραϊκό το 2015, κάνοντας το μεγαλύτερο άλμα στην καριέρα του, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το σωματείο, ενώ έγινε αμέσως ένα απ’ τα αγαπημένα παιδιά των φιλάθλων.

«Πλέον, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου μας, έχοντας καταφέρει αυτά τα σχεδόν τρία χρόνια να αφήσει ανεξίτηλο το όνομά του στα πανερυθραϊκά δρώμενα. Γιώργο, σύσσωμη η οικογένεια του Πανερυθραϊκού σου εύχεται ό,τι καλύτερο και ευελπιστούμε να επιστρέψεις πολύ σύντομα κοντά μας ακόμη πιο δυνατός, για να συνεχίζουμε μαζί να γράφουμε ιστορία!» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet