Πανερυθραϊκός: Ο Τ. Καλλιανιώτης μένει, ο Νίκος Γεωργοπαπαδάκος αποχωρεί
Αθλητισμός

Πανερυθραϊκός: Ο Τ. Καλλιανιώτης μένει, ο Νίκος Γεωργοπαπαδάκος αποχωρεί

Σε ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό του Πανερυθραϊκού Τάσο Καλλιανιώτη προχώρησε η διοίκηση του Συλλόγου των Βορείων Προαστίων.

«Ο έμπειρος γκάρντ, που αποτελεί πια μέρος της ιστορίας που χτίζει ο Πανερυθραϊκός, παρά τις προτάσεις που δέχτηκε, έχοντας κινήσει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων, συμφώνησε να φοράει την φανέλα της ομάδας για ακόμη έναν χρόνο, δίνοντας το “παρών” και προσφέροντας τις πολύτμες υπηρεσίες του στη συμμετοχή του Πανερυθραϊκού στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας, για να προσθέσει:

«Είμαστε βέβαιοι ότι από την πλευρά του θα συνεχίσει να προσφέρει τα μέγιστα και αυτή την αγωνιστική σεζόν και να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση με την προσπάθεια, την επιμονή, τη δουλειά και την αφοσίωση στο Σωματείο μας».

Αντιθέτως, μετά από δύο επιτυχημένα χρόνια στα… Βόρεια, ο Νίκος Γεωργοπαπαδάκος λύνει τη συνεργασία του με τον Σύλλογο, ευχαριστώντας τη διοίκηση «για την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητά της σε όλα τα επίπεδα».

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook, ο παίκτης αναφέρει:

«Ευχαριστώ θερμά τον Πανερυθραϊκό για τα 2 υπέροχα χρόνια συνεργασίας, έστω και αν η 2η χρονιά άφησε πικρία σε όλους μας. Ο Πανερυθραϊκός ξέρει πώς να βγαίνει νικητής στα δύσκολα και το ΄χει δείξει με την παρουσία του σε υψηλό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια! Λάθη γίνονταν, έγιναν και θα ξαναγίνουν, άνθρωποι είμαστε, μαθαίνουμε από αυτά και συνεχίζουμε, ειδικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε. Ευχαριστώ τους συμπαίχταρούς μου, που δεν είναι μόνο αυτό, είναι φίλοι μου! Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ στη Διοίκηση του Πανερυθραϊκού για την αξιοπιστία και φερεγγυότητά της ΄ όλα τα επίπεδα. Η ομάδα αυτή είναι οικογένεια και ήταν τιμή μου που ήμουν παίχτης της και θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου. Αντίο Ερυθραία…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet