Μάγεψαν το κοινό τα Τμήματα Χορών Ενηλίκων Δήμου Κηφισιάς
Αθλητισμός

Μάγεψαν το κοινό τα Τμήματα Χορών Ενηλίκων Δήμου Κηφισιάς

Μάγεψαν πάλι το κοινό με τους «Χορούς και τις Μουσικές του Κόσμου» τα Τμήματα Χορών Ενηλίκων του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς «Δημήτριος Βικέλας» με τις χορογραφίες που επιμελήθηκαν οι δάσκαλοι Χορού, το βράδυ της Τρίτης 5 Ιουλίου 2016, στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς.

Η εκδήλωση περιελάμβανε κλασικούς, μοντέρνους ευρωπαϊκούς, λάτιν, oriental και ελληνικούς χορούς.

Oι εκπαιδευτές των Τμημάτων Χορού του Νομικού Προσώπου Βασιλική Μουζή, Γιώργος Τραχανής, Yuri Dimitrof, χόρεψαν μαζί με τους συμμετέχοντες στα προγράμματα του Οργανισμού, εντυπωσιάζοντας τον κόσμο με τη χάρη, την αρμονία και την ακρίβεια των βημάτων κάθε χορού.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αχιλλέας Κουρέπης, ο οποίος αρχικά ευχαρίστησε θερμά του δασκάλους Χορού για το έργο τους και συνεχάρη τους αθλούμενους τονίζοντας την αξία του Χορού ως τρόπο άσκησης αιτιολογώντας ταυτόχρονα στο κοινό ότι αν και χορευτική η εκδήλωση, διοργανώνεται από το Αθλητικό Τμήμα του Οργανισμού, «μιας και στον Χορό απαιτούνται οι ίδιες βασικές δεξιότητες με τον Αθλητισμό».

Χαιρετισμό επίσης, απηύθυνε ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Ζαπάντης, μιλώντας για την ικανότητα της πειθαρχίας που απαιτεί ο Χορός και με τη σειρά του και εκείνος, έδωσε τα συγχαρητήρια του σε αθλούμενους και δασκάλους.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας Μιχάλης Καυγαλάκης, τα μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού «Δημήτριος Βικέλας» Ρόζα Κουτσούκου και Αγγελική Βαλασοπούλου καθώς και ο πρώην πρόεδρος του Πανερυθραϊκού Γιώργος Ρηγούτσος.

Τα αναμνηστικά έπαθλα στους χορευτές απένειμαν ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού – Αθλητισμού, ο αντιπρόεδρος & υπεύθυνος Αθλητισμού του Νομικού Προσώπου και ο αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι χοροί cha-cha-cha, waltz, Tango, samba, συρτάκι, οριεντάλ αιγυπτιακοί και τουρκικοί χοροί, ενώ οι χορευτές «έκλεισαν» με ένα υπέροχο ελληνικό συρτάκι που παρέσυρε στην εξέδρα σχεδόν όλους τους παρευρισκομένους.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης καθώς και την αναφορά σε κάθε χορό, έκανε η χορογράφος Έφη Κεραμάρη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet