Με ακόμη 4 μεταγραφές έκλεισε το ρόστερ της Αθήνας ΄90
Αθλητισμός

Με ακόμη 4 μεταγραφές έκλεισε το ρόστερ της Αθήνας ΄90

Πραγματοποιώντας ακόμη τέσσερις μεταγραφές, η Αθήνα ΄90 ολοκλήρωσε το ρόστερ της ανδρική ομάδας ποδοσφαίρου σάλας.

Έτσι, μετά τον Βαγγέλη Χουχούμη και τον Γιώργο Ντοβλετάκη, που αγωνίστηκαν μάλιστα και στο Futsal Cup, πρόσθεσε και τους Μπάμπη Τριάντη, Αλέξανδρο Νησωτάκη, Νίκο Καρρά και Σπύρο Κεφαλά.

Στον λογαριασμό της στο facebook η ομάδα σχολιάζει τα νέα της αποκτήματα ως εξής:

Ο Τριάντης, που είναι «πολύταξιδεμένος» στην Ελληνική Σάλα, θα προσθέσει εμπειρία στο σύνολο του προπονητή Γιάννη Ζιάβα, και μαζί με τους Μπεγκάι, Μουρδουκούτα, Γκρίτζαλη, Γκαϊφύλλια, Παπαδόπουλο, Κριτσιώπη και Ντάρλα, που επέλεξαν το καλοκαίρι να παραμείνουν, θα είναι οι καθοδηγητές του «νέου αίματος» της ομάδας.

Ο Μπάμπης την προηγούμενη περίοδο κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας με τη φανέλα του Υπερίωνα. Να σημειωθεί ότι, όπως και οι επόμενοι δύο, ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο futsal από την Αθήνα ΄90.

Ο Νησωτάκης επανέρχεται στην Αθήνα ΄90, με την οποία είχε επιτυχίες στις υποδομές (κυπελλούχος Junior 2009, νταμπλούχος Παίδων 2012), έχει αναδειχθεί δύο φορές πρώτος σκόρερ (2012-Παίδες με Αθήνα ΄90 και 2015- Έφηβοι με Υπερίων), ενώ έχει πάρει και το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου παίκτη με τη φανέλα του Υπερίωνα, για την σεζόν 2014-΄15, στην οποία κατέκτησε νταμπλ εφήβων, ενώ ήταν και φιναλίστ σε πρωτάθλημα και κύπελλο με την ανδρική ομάδα. Παρόλα αυτά, στις αρχές του 2016 ξαφνικά έφυγε πάλι για το κλασικό ποδόσφαιρο, και τώρα γυρίζει στον σύλλογο που τον ανέδειξε.

Ο Καρράς ήταν και αυτός μέχρι την κατηγορία των Παμπαίδων στην Αθήνα ΄90, πήγε στο κλασικό ποδόσφαιρο, και επιστρέφει πάλι στη Σάλα.

Τέλος, ο Σπύρος Κεφαλάς που έμεινε ελεύθερος από τον ΑΣΕ Δούκα, ολοκληρώνει την τριάδα των τερματοφυλάκων στο ρόστερ της ομάδας.

Να υπενθυμίσουμε ότι στα μέσα Οκτωβρίου η ομάδα της Κηφισιάς θα ταξιδέψει στη Σερβία για το Main Round του Futsal Cup.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet