Ξεκίνημα με νίκη για τον Πανερυθραϊκό στην Α΄ ΕΠΣΑ
Αθλητισμός

Ξεκίνημα με νίκη για τον Πανερυθραϊκό στην Α΄ ΕΠΣΑ

Με το… δεξί ξεκίνησε ο Πανερυθραϊκός τις υποχρεώσεις του στην Α΄ ΕΠΣΑ, νικώντας με 3-2 τον Αθηναϊκό στην εντός έδρας αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική του 2ου ομίλου.

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, οι «Νεοερυθριώτες» προηγήθηκαν στο 30ό λεπτό με τον Τσεβά, αλλά ο Κρασώνης ανταπέδωσε για τους φιλοξενούμενους στο 40΄, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα με το γκολ του Μπρίλη στο 56΄, ενώ στο 70΄ ο Αντωνιάδης τριπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα των Βορείων Προαστίων. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ σε 3-2 στο 86΄ με τον Τσατσούλη.

Πανερυθραϊκός (Αντώνης Τσιμπάκης): Μπακόλας, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Αγγουρίδας (53΄ Τριανταφύλλου), Γεωργακόπουλος, Αναγνώστης, Κουμπούλης, Μπενετάτος (62΄ Μπαμπαλούκας), Μπρίλης (72΄ Δημααράς), Αντωνιάδης, Τσεβάς.

Αθηναϊκός (Τάσος Τασιόπουλος): Λιάπας, Βοτσαίτης (63΄ Κοίλιας), Κύργιος, Παπαγερίδης, Κουστουμπέκης, Μοροσάνου, Μπότης, Σούλας (83΄ Τσατσούλης), Νιούμαν, Κρασώνης, Ταλαμπέκος (57΄ Κιούτακ).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet