Ήττα για τον Πανερυθραϊκό στην Ηλιούπολη με 2-1
Αθλητισμός

Ήττα για τον Πανερυθραϊκό στην Ηλιούπολη με 2-1

Αν και προηγήθηκε στο 16΄ με τον Αντωνιάδη, ο Πανερυθραϊκός δεν κατάφερε να πάρει βαθμό στο γήπεδο της Ηλιούπολης κι έτσι έχασε από την τοπική ομάδα με 2-1 για τη δεύτερη αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ.

Η αλήθεια είναι ότι μετά το γκολ που δέχθηκαν οι γηπεδούχοι «αφυπνίστηκαν» και πίεσαν την ομάδα των Βορείων Προαστίων και, μάλιστα, είχαν και δύο δοκάρια, το ένα στο 20΄ με τον Γεμιστό και ένα στο 41΄ με τον Μελετιάδη.

Ό,τι ωστόσο δεν κατάφεραν στο πρώτο μέρος, το πέτυχαν στο δεύτερο οι παίκτες της Ηλιούπολης, με τον Σταύρου στο 67΄ να φέρνει το ματς στα ίσια και τον Γάγγο στο 82΄ να κάνει την ολική ανατροπή, γράφοντας το τελικό 2-1.

Διαιτητές: Σχίζας, Μπάγιας – Μαραθωνίτης.

Ηλιούπολη: Τερεκανίδης, Μπούρσαλης (51’ Σταύρου), Συμεωνίδης, Τερλελής, Ρωμανός, Σκούρας, Γάγγος (83’ Βασιλάκος), Μελετιάδης (46’ Ζουμπουνέλης), Γεμιστός, Ανδριανόπουλος, Βαμβακερής.

Πανερυθραϊκός: Μπακόλας, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Μαυραγάκης (46’ Τριανταφύλλου), Γεωργακόπουλος (76’ Μπενετάτος), Τσιούμας, Κουμπούλης, Αναγνώστης (55’ Μπαμπαλούκας), Μπρίλης, Αντωνιάδης, Τσεβάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet