Α.Ε. Κηφισιά: Διαιτητικά εγκλήματα του Τουρλομούση και της παρέας του
Αθλητισμός

Α.Ε. Κηφισιά: Διαιτητικά εγκλήματα του Τουρλομούση και της παρέας του

Κατά της διαιτησίας στον εκτός έδρας αγώνα με την Τριγλία Ραφήνας (Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από τη Ραφήνα η Κηφισιά) καταφέρεται η Α.Ε. Κηφισιάς.

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ομάδας των Βορείων Προαστίων στηλιτεύει τα διαιτητικά «εγκλήματα» του «Τουρλομούση και της παρέας του», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, τα οποία «δεν ήταν ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Α.Ε. Κηφισιάς:

Βρισκόμαστε στην πολύ δύσκολη και λυπηρή θέση να αναφερθούμε στις αποφάσεις ενός διαιτητή, ο οποίος προσπάθησε να «παρουσιαστεί» ως ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής μιας παράστασης η οποία έφτασε στα όρια της θεατρικής επιθεώρησης. Δυστυχώς, με την έναρξη του πρωταθλήματος μας αναγκάζουν να εκφράσουμε τη δυσφορία μας η οποία φτάνει στα επίπεδα της έντονης αγανάκτησης και δηλώνουμε με παρρησία ότι είναι η πρώτη φορά που τα λάθη του συγκεκριμένου διαιτητή δεν ήταν ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.

Είναι κοινά αποδεκτό ότι η ΚΗΦΙΣΙΑ Α.Ε. αποφεύγει να αναφέρεται σε διαιτητές και αποφάσεις τους όταν τα λάθη τους προέρχονται από ανεπάρκεια, αλλά είναι αμείλικτη σε διαιτησίες οι οποίες είναι ξεκάθαρα δόλιες.

Ευτυχώς για το ποδόσφαιρο η αναμέτρηση είχε και τηλεοπτική κάλυψη και για αυτό τοn λόγο ζητάμε το DVD, οπότε και θα επιβεβαιωθούν τα διά γυμνού οφθαλμού «διαιτητικά» εγκλήματα του Τουρλομούση και της παρέας του. Δεν τους προσφωνούμε κύριους, γιατί έτσι θα θίξουμε όλο το φίλαθλο κοινό που άφησε το σπίτι του και την οικογένεια του με σκοπό να παρακολουθήσει έναν αγώνα και τελικά παρακολούθησε μια παρωδία.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Καταλογίστηκαν 30 φάουλ εναντίον της ομάδας μας με χιλιάδες εφευρετικούς τρόπους υπόδειξης, 7 κίτρινες κάρτες (ακόμη και σε ποδοσφαιριστή που εκτελούσε προθέρμανση), ενώ στην αντίπαλη ομάδα ως εκ θαύματος ΚΑΜΙΑ, ανύπαρκτα οφσάιντ, συνεχείς παρατηρήσεις στοn πάγκο και γενικά μια προκλητική στάση και συμπεριφορά εναντίον της ομάδας μας. Με μια φράση, ΟΛΑ εναντίον μας. Είναι αυτονόητο ότι απαιτούμε τη διαγραφή του συγκεκριμένου «άρχοντα» της αναμέτρησης, αλλά είναι προφανώς αυτονόητο ότι αυτό δεν θα γίνει γιατί δεν είναι το βολικό για το ποδόσφαιρο.

Η παρούσα ανακοίνωση δεν έχει στόχο να αναφερθεί στην αντίπαλη ομάδα με την οποία μας δένουν δυνατοί αθλητικοί δεσμοί και της ζητάμε να μας χορηγήσει το βίντεο της αναμέτρησης ώστε να το καταθέσουμε στην ΚΕΔ, ώστε επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες της και να δώσει μια ποδοσφαιρική λύση.

Υ.Γ.: Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο η καταγωγή των διαιτητών «έπαιξε» καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των αγώνων. Θυμίζουμε σε όποιους ασθενεί η μνήμη τους ότι φρικτά παράπονα εναντίον διαιτητών της συγκεκριμένης ένωσης από αντιπάλους συγκεκριμένου ανθρώπου, είχαν γίνει κατ’ επανάληψη κατά την εξέλιξη του περσινού πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής . Ελπίζουμε να μην συνεχιστεί και φέτος.

Μετά τιμής,
Το Δ.Σ. της Κηφισιάς Α.Ε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet