Κ. Αρσενιάδης: Ο ΑΟΠ Κηφισιάς αγωνίζεται σε δύσκολο & ιδιαίτερο όμιλο
Αθλητισμός

Κ. Αρσενιάδης: Ο ΑΟΠ Κηφισιάς αγωνίζεται σε δύσκολο & ιδιαίτερο όμιλο

Στις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες του Β΄ ομίλου του League Cup, στον οποίο συμμετέχει ο ΑΟΠ Κηφισιάς και πραγματοποιείται στο κλειστό της Κανήθου στη Χαλκίδα από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου, στάθηκε ο προπονητής της ομάδας της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής δήλωσε: «Πρόκειται για έναν δύσκολο και ιδιαίτερο όμιλο. Σήμερα αντιμετωπίζουμε τον Ηρακλή Χαλκίδας, ο οποίος αγωνίζεται πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο και σίγουρα έχει τον ενθουσιασμό. Επίσης, θα έχει μαζί του και τους φιλάθλους, γεγονός που είναι σημαντικό. Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, όλοι γνωρίζουμε ότι είναι μία ομάδα υψηλού επιπέδου που διαθέτει παίκτες μεγάλης ποιότητας και αξίας».

Ο Κώστας Αρσενιάδης αναφερόμενος στην ομάδα της Κηφισιάς τόνισε: «Για εμάς η αγωνιστική περίοδος ξεκινά με δύο δυνατά παιχνίδια σε μία σημαντική διοργάνωση. Μέσα από τους αγώνες θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα και να βελτιώσουμε την κατάστασή μας. Χρειαζόμαστε χρόνο ώστε να φτάσουμε στο επίπεδο που επιθυμούμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet