Γνωριμία με το μπάσκετ για παιδιά δημοτικού του Δήμου Κηφισιάς προσέφερε ο Γυμναστικός Σύλλογος της πόλης σε εκδήλωση που διοργάνωσε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016.
Η εκδήλωση αφορούσε στη γνωριμία με το άθλημα του μπάσκετ για τα παιδιά που πηγαίνουν στο Δημοτικό (από το νηπιαγωγείο μέχρι και τη ΣΤ΄Δημοτικού) από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κηφισιάς και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, όπως ενημερώνει ο σύλλογος στην ιστοσελίδα του.
Στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ των Αλωνίων, από τις 10:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι, οι μικροί καλαθοσφαιριστές, αθλήθηκαν και διασκέδασαν, με την καθοδήγηση των προπονητών του Γ.Σ. Κηφισιάς. Στόχος του τελευταίου είναι τέτοιες εκδηλώσεις να γίνονται τακτικά, καθώς «στην εποχή μας η ενασχόληση των νέων ανθρώπων με τον αθλητισμό αποτελεί στοιχείο διάπλασης σωστού χαρακτήρα», όπως αναφέρει το σωματείο.

