«Αρσάκειος Δρόμος» – Αγώνας δρόμου από τα Αρσάκεια – Τοσίτσεια Σχολεία
Αθλητισμός

«Αρσάκειος Δρόμος» – Αγώνας δρόμου από τα Αρσάκεια – Τοσίτσεια Σχολεία

Ο αγώνας δρόμου «Αρσάκειος Δρόμος», διοργανώνεται από τα Αρσάκεια – Τοσίτσεια Σχολεία την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, στο πλαίσιο εορτασμού 180 χρόνων προσφοράς τους στην ποιοτική παιδεία.

Η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα του αγώνα δρόμου 5 χλμ., ο οποίος διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Διονύσου, θα βρίσκεται στα Αρσάκεια – Τοσίτσεια Σχολεία Εκάλης. Ο αγώνας ξεκινά στις 9 το πρωί.

«Αρσάκειος Δρόμος»Μετά το πέρας του αγώνα δρόμου 5 χλμ. θα ακολουθήσει αγώνας δρόμου 900 μέτρων, μέσα στις εγκαταστάσεις των Σχολείων στην Εκάλη, για μαθητές 9-12 ετών.

Κατά την έναρξη του αγώνα θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρόεδρος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας καθηγητής Γεώργιος Μπαμπινιώτης.

Στον «Αρσάκειο Δρόμο» θα συμμετάσχουν μαθητές, γονείς, απόφοιτοι και πολλοί ενδιαφερόμενοι. Το κόστος συμμετοχής για τους δρομείς των 5 χλμ. είναι συμβολικό (5 ευρώ), ενώ οι μικροί δρομείς θα προσφέρουν τρόφιμα, με τα οποία θα ενισχυθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα θα ακολουθήσει συναυλία από το μουσικό σύνολο «Graduarti» των αποφοίτων των Αρσακείων – Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλη.

Σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, τόσο οι συμμετέχοντες, όσο και οι επισκέπτες θα μπορούν να προσφέρουν συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας στον χώρο του Εντευκτηρίου των Σχολείων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet