Νέα ήττα για την Κηφισιά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής
Αθλητισμός

Νέα ήττα για την Κηφισιά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής

Χωρίς νίκη έμεινε για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική η ομάδα της Κηφισιάς στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, χάνοντας εκτός έδρας από την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ με 1-0 για την 8η αγωνιστική.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο ημίωρο του πρώτου ημιχρόνου ο Δρακάκης, με την Κηφισιά να δείχνει άμεση αντίδραση και να πιέζει στη συνέχεια, χωρίς όμως να πετυχαίνει το πολυπόθυτο γκολ. Ο Μακρίδης στο 34΄  έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Στην επανάληψη η ομάδα των Βορείων Προαστίων είχε τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει το γκολ. Η πίεση ανέβαινε όσο περνούσε ο χρόνος και οι Κρητικοί είχαν υποχωρήσει στην άμυνά τους, κλείνοντας όμως καλά τους ελεύθερους χώρους.

Επόμενη αναμέτρηση για την Κηφισιά αυτή με τον Εθνικό στις 20 Νοεμβρίου.

ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Γεωργίου, Κυτράκης, Γαλανίδης, Καρβουνιάρης, Παληγεώργος, Σταθινάκης, Ζντρακοβιτς, Ντεντάκης (84΄ Γιακουμάκης), Δρακάκης, Παπαθανασίου (74΄ Κομπογεννητάκης), Ταταράκης (88΄ Τσίτας).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Γουμάγιας, Χαλκιάς, Παληαρούτας (80΄ Παληρούτας), Έσλερ, Καρακώστας,Μουσταφίδης, Σάμιος, Καρβουνίδης (46΄ Παναγιωτόπουλος), Παπάζογλου, Μακρίδης (63΄ Μακρίδης), Χαϊκάλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet